Se čtyřmi novými klávesnicemi SureFire při hře rozhodně zazáříte

klávesnice SureFire Kingpin M1

SureFire, specializovaná herní značka od společnosti Verbatim, uvedla na trh čtyři nové klávesnice, které nabízejí na výběr klasickou nebo 60% velikost, membránové či mechanické spínače nebo více režimové, programovatelné RGB osvětlení tak, aby vyhovovaly vašemu rozpočtu a stylu hry.

SureFire KingPin M1, je 60% mechanická herní klávesnice, ideální pro situace, kdy nemáte tolik místa nebo si ji můžete vzít s sebou na různé akce, LAN party nebo turnaje. Super rychlé červené mechanické spínače, mají minimální sílu aktivační pružiny a jsou hedvábně hladké. SureFire KingPin M1 je klávesnice pro výkonnostní hráče, se 100% anti-ghostingem kláves a úžasným RGB osvětlením, které nabízí množství barevných možností. RGB osvětlení lze nastavit ručně pomocí klávesnice nebo upravit pomocí dodaného výkonného softwaru, který také umožňuje hráčům nastavit funkce pro každou klávesu, vytvářet a spravovat makra a deaktivovat klávesy pro lepší hraní her.

SureFire KingPin M2, je klávesnice plné velikosti, mechanická a může se pochlubit předním panelem z pozinkovaného železa, které mu dodává průmyslový a odolný vzhled a dojem. Červené lineární mechanické spínače, poskytují rychlou odezvu 1 ms, s lehkým odporem pružiny. Stisky kláves jsou bez námahy a je u nich zaručeno 50 milionů úhozů, což zajišťuje, že vydrží pracovat po celý život. Pět režimů osvětlení RGB lze upravit přímo z klávesnice nebo můžete osvětlení přizpůsobit pomocí dodávaného softwaru. 100 % kláves je anti-ghosting, 12 je multimediálních funkčních kláves a díky softwaru, si můžete nastavit funkce pro každou klávesu, vytvářet a spravovat makra a použít další nastavení pro konfiguraci klávesnice podle potřeby.

KingPin X1, je 60% membránová herní klávesnice, která poskytuje všechny běžné funkce, úhledně komprimované do kompaktního tvaru. Jeho volitelné osvětlení RGB, má osm statických barev a tři aktivní režimy osvětlení. Je ideální pro hráče, kteří preferují minimalistická nebo menší nastavení.

KingPin X2, má atraktivní exponované LED pro jasnější RGB osvětlení a kovový rám, který odolá nejtěžším bitvám. Tato klávesnice plné velikosti, má 25 anti-ghosting kláves a 12 multimediálních funkčních kláves, které umožňují rychle a snadno ovládat hlasitost zvuku, osvětlení z klávesnice a přehrávat či pozastavovat hudbu, otevírat poštu nebo webové prohlížeče.

SureFire logoVšechny uvedené klávesnice SureFire KingPin se připojují pomocí odolného 1,8m opleteného kabelu s konektorem USB typu A. Dodávají se s 2letou zárukou a jsou nyní k dispozici u autorizovaných evropských prodejců.

Surefire KingPin X1 za cenu 749 Kč / 29,99 €, KingPin X2 za 949 Kč/ 36.99 €, KingPin M1 za 1.299 Kč/ 51.99 €, KingPin M2 za 1.499 Kč/ 58.99 €.

Další informace naleznete na adrese: https://www.surefire-gaming.com/cz

Související příspěvky

Leave a Comment