Herní podložky SureFire Silent Flight

Herní sluchátka, klávesnice, monitor či myš už patří do výbavy takřka každého vášnivého hráče. Nejde však o jediné doplňky, které vám mohou pomoci k lepším výkonům ve vypjatých momentech zápolení online. Když už totiž máte kvalitní myš, je taky důležité ji doplnit pořádnou podložkou a společnost Surefire s podložkami Silent Flight vám teď nabízí rovnou dvě varianty, jak toto důležité místo na stole zaplnit.

 

SureFire Silent Flight 680

O designové obohacení vašeho herního koutku se u herních podložek Surefire bude starat především podsvícený okraj, který si můžete v SureFire logorámci RGB spektra bez problémů nastavit a zvolit si tak ideální barvu vyhovující vašim preferencím. Připojení, aby měla vaše podložka šťávu na tyto parády, bude obstarávat 1,8 metru dlouhý USB kabel. Celkem se zde nabízí 14 režimů osvětlení z toho osm statických a šest dynamických. K nastavení navíc není nutné instalovat žádný software. Podložka disponuje také funkcí paměti při vypnutí a nemusíte ji tak při každém zapínání znovu nastavovat.

SureFire Silent FlightVolit můžete mezi dvěma variantami velikosti a na výběr tak je z verze široké 68 centimetrů, která bez problému pokryje i plochu pod vaší klávesnicí, nebo pouze menší verzi širokou 32 centimetrů, s níž se budete soustředit čistě na prostor vyhrazený pro myš.

Pohodlnou manipulaci s myší zajistí hladký povrch optimalizovaný pro čidla optická i laserová. Aby nedocházelo ke zbytečným nepřesnostem, bude stabilitu podložky podporovat také protiskluzová gumová základna. Nemusíte se tak strachovat, že byste ve vypjaté chvíli třeba přitlačili a místo pouhého pohybu myší strhli i samotnou podložku. Každého, kdo tráví u her více času také jistě potěší, že je Silent Flight vodě odolná a občerstvení na “pracovišti” tak v tomto případě nebude vaším obávaným nepřítelem, jehož by se vaše podložka bála.

Martin Havel

Související příspěvky

Leave a Comment