Verbatim Vi550 S3 SSD

Verbatim Vi550 S3 SSD

SSD disky už se na trhu s počítačovými technologiemi vyskytují už nějakou dobu a za ten čas se dokázaly nejen posunout, ale také stáhnout svoji cenu na příjemný peníz, který už rozhodně stojí za to, že se váš počítač stane výrazně svižnějším. Na tento typ disků se tak orientuje naprostá většina výrobců a ani společnost Verbatim není výjimkou. Její nové SSD Vi550 S3 vám zajistí spolehlivost a rychlost za všech okolností bez ohledu na to, zda zrovna potřebujete zrovna pracovat, hrát hry, nebo si jenom přetáhnout pár fotografií.

Verbatim Vi550 S3 SSD diskHlavní výhodou přítomnosti SSD především ve vaše notebooku je jeho spolehlivost. Určitě už jste někdy zažili, že jste se s počítačem přesouvali, někam ho nesli nebo se prostě jenom zvedali a najednou s ním v lepším případě o něco ťuknete, v horším spadne na zem a právě HDD zde dostává pořádně zabrat, často ani takový karambol nepřežije. Díky absenci pohyblivých částí, ale u SSD tato nevýhoda odpadá.

Další velkou výhodou bude pro vás rychlost. Vi550 S3 nabízí rozhraní SATA 3, díky kterému se nemusíte bát limitací co se přenosové rychlosti týče. Disk je schopný zápisu od 430MB/s po 535MB/s v závislosti na konkrétní verzi a čtení v rychlosti až 560 MB/s. Na výběr budete při koupi mít rovnou ze čtyř variant velikosti úložiště a to 128 GB256 GB512 GB a 1 TB.

VerbatimBonusem k těmto hlavním výhodám pro vás potom bude také výrazně menší energetická náročnost, díky které budete váš notebook schopný vydržet déle v pohotovosti. Rozměry disku jsou standardizované pro notebooky, takže se můžete s klidem spolehnout na to, že do vaší mašinky bude Vi550 S3 pasovat a stačí jenom mít podporované rozhraní SATA 3, abyste dosáhli plného potenciálu.

Martin Havel

Související příspěvky

Leave a Comment