Nová ultravelká laserová TV s futuristickou projekční technologií

168116_file_LASER_L5_Square_Lifestyle_photo_livingroom_with_bridge_01

Nová laserová TV s úhlopříčkou přes dva a půl metru (100 palců), nabízí nejen obraz ve vysokém 4K Ultra HD rozlišení s realistickým vykreslením pestré palety barev, ale i prostorové ozvučení Dolby Atmos, takže snadno zapomenete, že nejste v kině.

Nová laserová TV 100 L5F má délku solidních 224 cm a úhlopříčku 254 cm, tedy 100 palců. Tak velká obrazovka už je zárukou nadmíru intenzivních zážitků, ať už dáváte přednost filmům, hrám, sportovním přenosům, naučným či uměleckým žánrům. Nebo vlastnímu i sdílenému obsahu v 4K UHD kvalitě, ke kterému budete přistupovat přes UHD Blu-Ray, počítač, mobil nebo širokopásmový internet. Dovede samozřejmě přijímat i běžné TV vysílání v novém standardu DVB-T2.

Laserový televizor představuje kombinaci projekčního systému s velmi krátkou vzdáleností a klasického „televizního“ základu, včetně tunerů, konektorů a systému reproduktorů. Skládá z televizní konzole, tedy projekční televizní části a antireflexní projekční desky v pevném rámu. Na rozdíl od klasického projektoru může být umístěn velmi blízko – 19 cm u stěny, na kterou je obraz promítán. Televizor navíc nezáří do očí, a je proto šetrnější ke zraku i při sledování z doporučené vzdálenosti 4 m, oproti 9 m u konvenční TV obdobné velikosti. Zážitek ze sledování je tak mnohem silnější.

Tento televizor vyniká i špičkovým zvukem. V útrobách televizní konzole se totiž skrývají stereo reproduktory o výkonu 30 W. Ty navíc využívají pokročilou audio technologii Dolby Atmos, která je zárukou bohatého, čistého a velmi detailního ozvučení jako v kině. Samozřejmostí je možnost bezdrátového připojení soundbaru přes Bluetooth.

Díky technologii MEMC se při sledování filmů, seriálů i sportovních klání dočkáte dokonale plynulých pohybů. A to i při těch nejrychlejších scénách nebo sportovních výkonech. S dobou odezvy procesoru na mikrosekundě je totiž pohyb v porovnání s technologií OLED 10x plynulejší.

Je zde nainstalován intuitivní a rychlý operační systém VIDAA U4, který vám nabízí spoustu možností zábavy. A to bez ohledu na to, jestli sledujete TV vysílání, anebo obsah z UHD Blu-Ray nosičů, z mobilu, počítače nebo internetu. K dispozici je velké množství předinstalovaných aplikací (Netflix, YouTube, Facebook Live, UEFA.TV…), včetně českých.  Bez ohledu na to, zda jste filmový, hudební, nebo sportovní fanoušek, tak máte na dosah nekonečný svět zábavy, zážitků i poznání. TV se prodává za 159 990 Kč.

Související příspěvky

Leave a Comment