Belkin: 3.5mm audio do Lightningu

3.5 mm Audio Cable With Lightning Connector

Společnost Belkin představila svůj 3,5mm audio kabel s konektorem Lightning. Společnost tvrdí, že tento kabel umožní uživatelům přímo připojit svůj iPhone k 3,5mm zvukovému přehrávači, jako je auto stereo, aniž by potřeboval adaptér.

BelkinBelkin 3,5mm to Lightning se připojí k dalšímu Lightning audio příslušenství společnosti. V roce 2016 společnost uvolnila své příslušenství Lightning Audio + Charge RockStar, které umožňuje uživatelům nabíjet jejich iPhone a poslouchat hudbu současně. S tímto produktem je však stále nutné používat adaptér Lightning do 3,5 mm.

Kabel 3,5mm to Lightning umožňuje uživatelům přímo se připojit k jakémukoli příslušenství s 3,5mm konektorem, jako je autorádio, domácí reproduktory a další. Společnost Belkin říká, že převádí digitální signál na analogové signál, aby zajistila zvuk ve vysokém rozlišení.

Navzdory skutečnosti, že Apple odštěpila konektor sluchátek s přístrojem iPhone 7, společnost právě nedávno přidala specifikace pro Lightning na 3,5 mm kabely do svého programu Made for iPhone. Společnost Belkin není první společností, která využívá podporu kabelů Lightning až 3,5 mm. Společnost Master & Dynamic představila svůj minulý měsíc, i když je to drahé za 69 dolarů.

Kabel Belkin 3,5mm to Lightning je k dispozici v délce 3 a 6 stop. Kabel stojí 29,99 dolarů, resp. 34,99 dolarů. Je k dispozici na webových stránkách Belkin a v blízké budoucnosti prostřednictvím Apple Stores.

Související příspěvky

Leave a Comment