Nabíječka pro Apple iPhone a Apple Watch

Belkin PowerHouse

Nabíjejte a zobrazujte Apple Watch a iPhone současně s nabíjecí dokovací stanicí PowerHouse 2 v 1 pro Apple Watch + iPhone.

Belkin PowerHouse chargingS bezdrátovým magnetickým nabíjecím modulem pro Apple Watch vestavěným do doku, vaše hodinky Apple Watch začne nabíjet okamžitě. Dock je vybaven vestavěným přizpůsobitelným konektorem VersaCase Lightning pro nabíjení vašeho iPhonu, tak, aby seděl téměř do každého modelu. Za tím účelem najdete na zadní straně docku otočné kolečko, kterým si vysunujete nebo zasunujete konektor VersaCase Lightning tak, by telefon byl do tohoto konektoru zasunut, a přitom v docku pevně držel. Díky tomu je dock použitelný pro všechny mobilní telefony Apple iPhone vybavené zmíněným konektorem.

BelkinZařízení je navržené pro současné nabíjení obou zařízení za co nejkratší dobu, dokovací stanice ale také umožňuje vidět na displeje obou zařízení. Výrobek je připraven pro tato zařízení: iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5, Apple Watch, Apple Watch Sport, Apple Watch Edition.

Díky tomuto zařízení můžete nabíječku dodávanou spolu s Apple Watch používat jako záložní například v práci či autě nebo kdekoli jinde, kde je to zapotřebí.

Cena je bezmála 100 dolarů v obchodě společnosti Belkin.

Související příspěvky

Leave a Comment