Špičkový Bluetooth reproduktor

Logitech_MX-SOUND

Bluetooth reproduktor Logitech MX Sound se skvělým zvukem v stylovém provedení přetváří zážitek z poslechu díky měničům nejvyšší kvality a dozadu směrovaným zvukovodům, ať již půjde o hudbu, filmy nebo videa. 

Reproduktor Logitech MX Sound má ovládací prvky, jejichž podsvícení se aktivuje pohybem a které zajišťují snadnou úpravu hlasitosti a jednoduché párování se zařízeními s rozhraním Bluetooth.

„S reproduktorem MX Sound nyní můžete zažít úžasný zvuk díky produktu, jehož design bude navíc ladit i s nejšpičkovějším prostředím stolních počítačů,“ řekl Philippe Depallens, viceprezident a generální ředitel divize Logitech Audio. „Tento výjimečný reproduktor byl od základu navržen s cílem nabídnout bohatý a plný zvuk, který vás pohltí, když budete streamovat hudbu ze svého počítače, smartphonu nebo tabletu.“

Díky špičkovému výkonu 24 wattů, vynikajícím měničům a dozadu směrovaným zvukovodům poskytuje reproduktor MX Sound vysoce kvalitní zvuk s basy, jež precizně reprodukují zvuk tak, jak jej umělci chtěli mít, což je jedinečný rys, který se většině reproduktorů této velikosti naplnit nedaří.

Podsvícené dotykové ovládací prvky umožňují snadnou úpravu hlasitosti nebo párování se zařízeními s rozhraním Bluetooth. Režim spánku se aktivuje automaticky po 20 minutách nečinnosti, a šetří tak energii. Díky stříbrným designovým prvkům a speciálnímu potahu z tkaniny ladí vzhled reproduktoru MX Sound skvěle s dalším příslušenstvím špičkové řady společnosti Logitech, jako je vyspělá klávesnice Logitech CRAFT Advanced Keyboard s novým otočným ovladačem Creative Input Dial, dálkový ovladač prezentací Spotlight Presentation Remote a myš Logitech MX Master 2S.

-LiM

Související příspěvky