Chladicí podložka pro notebooky s RGB SureFire Bora X1

SureFire Bora X1

SureFire Bora X1 je chladící podložka pod laptop s dvaceticentimetrovým větrákem, pěti nastavitelnými úhly sklopení a RGB podsvícením, která udržuje nízké teploty i tehdy, když vaše herní nasazení šplhá na maximum.

SureFire Bora X1 podložkaAsi se všichni shodneme, že nikdy nekončícím problémem u laptop gamingu je chlazení. Po delším hraní se i sebedražší laptop přehřívá. Co s tím? Přivítejte Bora X1. Chladící podložku pod Váš laptop s nadstandardně velkým ventilátorem pro maximální chlazení.

Ani větší laptopy pro ní nejsou problémem. Zvládne pojmout notebook o velikosti až 17 palců. Dále jistě oceníte RGB podsvícení okolo celé podložky s 6ti nastavitelnými módy. Nastavitelné je také sklopení podložky, na výběr máte z 5ti nastavitelných úhlů. Podložka SureFire Bora X1 má protiskluzovou základnu a poskytuje tak stabilní oporu i při vášnivých herních akcích.

SureFire logoV balení dále najdete dva držáky na mobil, které jdou přidělat z obou stran. To je velmi praktické, obzvlášť, když na stole nemáte dost místa.

Celkově se jedná o velice povedenou podložku pod notebook, která svůj účel plní parádně a ještě skvěle vypadá. Díky její malé hmotnosti není problém si jí vzít s sebou i na cesty, abyste měli vždy jistotu, že Vašemu laptopu dopřejete pořádné chlazení.

Petr Smolník

Související příspěvky

Leave a Comment