X-DIABLO DOUBLE GAMING+STREAM

X-DIABLO DOUBLE GAMING+STREAM

2 nezávislé počítače v 1 case. Levá strana nabízí extrémní výkon pro profesionální gaming a pravá strana je určena na streaming, youtubering nebo práci. To je X-DIABLO DOUBLE GAMING+STREAM.

intel 10th genLevá strana, určená pro gaming, je poháněna procesorem desáté generace Intel Core i7-10700KF s 16M Cache a schopností pracovat až do 5.10 GHz s vodním chlazením Fractal Celsius S36 RGB.

grafika gigabyte
Zdroj: gigabyte.com

Pro gaming zásadní komponentou je grafická karta, v tomto případě GeForce RTX 2080 SUPER WINDFORCE OC 8G, která má integrovaných 8 GB GDDR6 grafické paměti s 256b paměťovým rozhraním. Chlazení grafiky obstarává chladicí systém WINDFORCE 3X. Chladicí systém je vybaven třemi 82 mm ventilátory s jedinečnými lopatkami, opačně se točícím alternačním ventilátorem, 5 kompozitními měděnými heatpipe, přímým dotykem heatpipe na čip a 3D aktivním ventilátorem. To vše společně poskytuje účinnou kapacitu pro odvod tepla.

1 TB SSD úložiště poskytuje disk 980 PRO NVMe M.2, který je poháněný speciálním ATComputersovladačem Elpis od společnosti Samsung pro PCIe 4.0 SSD, je optimalizován na ještě vyšší rychlost. Poskytuje rychlost čtení až 7 000 MB/s, což je dvakrát rychlejší než SSD s rozhraním PCIe 3.0 a 12,7krát rychlejší než SSD s rozhraním SATA. V zájmu zajištění stabilního výkonu využívá model 980 PRO potažení niklem, jež pomáhá řízení úrovně tepla řadiče, a štítek rozdělující teplo, který zajišťuje účinnou tepelnou kontrolu čipu NAND.

Pravá strana, určená především ke streamingu a k práci, nabízí procesor Intel Core i5-10600KF s 4.80 GHz s vodním chlazením Fractal Celsius S36 RGB. Grafická karta je GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G s taktem jádra až 1785 MHz.

x-diabloZ možností konektivity vyniká především Intel 2.5 GbE LAN a USB-C konektor. Obě PC nabízí HDMI, DisplayPort a dostatek USB 3.

Paměť zajišťují moduly HyperX Predator RGB DDR4-3200MHz, 16GB pro streaming a 32GB pro gaming.

Chcete-li PC vytunit podle sebe, není problém, počítač Vám vyrobí na míru podle Vašich představ X-Diablo.

Související příspěvky

Leave a Comment