Tablet s novými technologiemi

P11_Laptop_Mode

Tablet využíváme pro zábavu, vzdělávání i běžnou práci. Tab P11 vám pomůže zvládnout více věcí s chytřejšími funkcemi a podporou pera. Má 11palcový dotykovým IPS displej s rozlišením 2K (2000 x 1200) z tekutých krystalů (LCD) a se 400 nity. Integrovaná technologie Eye Care, pomáhá displeji redukovat modré světlo a snižovat tak námahu očí.

Tablet je k dispozici ve dvou barevných provedeních v různých odstínech šedé (Slate Grey a Platinum Grey). Je poháněný mobilní platformou Snapdragon 662 s pokročilým LTE, integrovaným subsystémem Qualcomm FastConnect a v jeho výbavě najdete až 6GB RAM pro rychlé procházení webových stránek. Je také jedním z mála tabletů certifikovaných pro streamování filmů a seriálů na Netflixu ve vysokém rozlišení.

Poslouchejte své oblíbené melodie kdekoliv doma po dobu až 15 hodin při plném nabití, zatímco můžete donekonečna automaticky přepínat mezi známým rozhraním předinstalovaných aplikací Microsoft Office (například Microsoft Word, Excel, OneNote a PowerPoint) a oblíbenými aplikacemi Google Play.

Tab P11 nabízí rodinám s dětmi také Kids Space od Google. Jedná se o nový dětský režim, který obsahuje aplikace, knihy a videa, aby pomohl dětem do devíti let při vzdělávání se i zábavě, zatímco dospělí dokončují online pracovní schůzky ve vedlejší místnosti.

Chcete-li se spojit s přáteli, nebo studovat na dálku, oceníte snadné přihlášení bez pomoci rukou
a videohovory prostřednictvím přední 8MP kamery. K rozostření pozadí pak můžete využít funkci Smart Privacy. Přehrávejte hudbu a videa a vychutnejte si pohlcující zvuk podpořený čtyřmi reproduktory a technologií Dolby Atmos, ať už využíváte zařízení v poloze na výšku, nebo na šířku.

Chcete-li zvládnout více práce z domova, oceníte volitelnou ultratenkou klávesnicí Keyboard Pack, s integrovaným trackpadem. Magnetický kryt stojanu a integrovaný stojánek podepírají tablet tak, že vypadá jako zařízení s odnímatelnou klávesnicí.

Intuitivní pero je schopné snímat náklon a jemně upravovat tlak pro plynulejší digitální psaní a kreslení. Díky dlouhé výdrži baterie až 200 hodin, kapacitě baterie 60 mAh a konektoru USB typu C pro nabíjení, je toto volitelné pero kdykoliv připraveno podpořit vaši případnou inspiraci.

Tablet s Androidem podporuje i další volitelné příslušenství. Vybrat si můžete praktickou inteligentní nabíjecí stanici, která umožňuje sledování filmů bez použití rukou, zatímco se tablet nabíjí v doku, nebo nové pouzdro Folio Case z moderní tkaniny, které tabletu poskytuje další ochranu, takže jej jen stačí hodit do tašky a jít.

Tento tablet je dostupný za cenu od 7 499 Kč.

Související příspěvky

Leave a Comment