Parní sušičky

d19_waveactive_drum

Praní prádla patří ke každodenní rutině. A i když máte k ruce vydatné pomocníky, přeci jen si ukrojí kus drahocenného volného času – někdy s nepřesvědčivými výsledky v podobě skvrn a nepříjemného odéru, který v textiliích přes všechnu péči zůstal. A co teprve žehlení! Proč si tedy každodenní činnosti nezjednodušit?

Kondenzační sušičky si poradí nejen s běžným prádlem, ale budou ve svém bubnu s vlnovitým povrchem šetrně hýčkat i jemné prádlo, košile, svetry, nebo třeba péřové oblečení tak, že zůstane prakticky bez záhybů. A to se počítá, protože už nebudete muset posilovat s žehličkou, ale budete konečně dělat to, co sami chcete.

Vzduch plný negativně nabitých iontů vytváří v sušičce prostředí, které pomáhá účinně odstranit alergeny, zbytky kouře a pylů. Navíc brání vzniku elektrostatických nábojů, které by se jinak v průběhu sušení vytvořily. Výsledkem je oblečení, které se lehce žehlí a je svěží.

Krátký 18minutový program SteamRefresh odstraní většinu záhybů na oblečení pomocí páry. Navíc eliminuje pachy a obnoví vzhled vašich dek, zimních bund nebo jiného oblečení. To se hodí, pokud vytáhnete ze skříně dlouho nenošený svetřík, nebo po návštěvě restaurace, kde jste si odložili bundu či sako, a to je cítit tukem ze smažení nebo cigaretovým kouřem. Oblečení je během chvilky svěží a nadýchané, jako byste je vyprali.

Využívají patentovaný systém obousměrného foukání vzduchu TwinAir, a proto rovnoměrně vysuší i velké množství prádla, které je pak příjemně měkké a téměř nezmačkané. Takže už nebudete muset rozmotávat nekonečné provazy propletených prostěradel nebo ložního prádla a pracně žehlit odolávající záhyby.

Všechny sušičky generace WaveActive splňují nejvyšší ekologické standardy a pyšní se energetickou efektivitou v energetické třídě A+++, s úsporou energie až 10 %. Jsou přesvědčivé, i pokud jde o výsledky sušení – odstraní 90 % vlhkosti, a tím se řadí do nejúčinnější třídy sušení A. Navíc je téměř neuslyšíte; pohání je totiž tichý a účinný invertorový motor PowerDrive s prodlouženou zárukou 15 let.

Související příspěvky

Leave a Comment