Filmový zvuk všude kolem vás

HT-S20R 5.1ch Soundwave

Chcete k Vánocům darovat perfektní doplněk k televizi, který pozvedne filmové zážitky na zcela novou úroveň? Systém domácího kina HT-S20R, vám díky 5.1 kanálům, nabídne dynamický prostorový zvuk, který vás naplno vtáhne do děje.

Kombinace subwooferu, soundbaru a zadních reproduktorů systému, vytvoří ve vašem obývacím pokoji neuvěřitelnou zvukovou atmosféru, celkový výkon 400 W má dostatek síly na to, aby zvukově věrně přednesl jakoukoliv scénu. Už nebudete muset pokaždé dlouze hledat to správné nastavení pro různé typy zvuku, vyberete si z pěti přednastavených režimů, které nejlépe odpovídají přehrávanému obsahu. Nejenže reproduktory zvýší kvalitu vašich filmových večerů, skvěle se hodí i pro přehrávání vaší oblíbené hudby. Ať už se připojíte a streamujete hudbu pomocí smartphonu nebo si chcete vychutnat diskografii oblíbené kapely z USB disku, můžete se spolehnout, že hudební zážitek bude vždy parádní!

HT-G700_TVset-Large

3.1kanálový soundbar HT-G700, který s pomocí technologií Dolby Dolby Atmos či DTS:X, udělá z jakékoliv místnosti vlastní soukromé kino. Díky pokročilé technologii, dokáže vysílat „vertikální“ zvuk, čímž vytváří iluzi virtuálního prostorového zvuku, který vychází z prostoru všude kolem vás. Užijte si tak až 7.1.2kanálový prostorový zvuk, který navodí takovou atmosféru, kterou jste doposud poznali jen v kině. Centrální reproduktor zajistí, že veškeré dialogy uslyšíte naprosto zřetelně, neunikne vám již ani jediné slovo, ať už posloucháte rychlé dialogy či nenápadný šepot. Díky výkonnému bezdrátovému subwoferu se nemusíte bát, že by si soundbar neporadil s dynamickými basy jakékoliv hudby, po aktivaci přednastaveného režimu hudba si naopak budete připadat, jako byste se nacházeli na pořádném koncertě!

Související příspěvky

Leave a Comment