Skládací osobní počítač

X1_Fold_

Po pěti letech vývoje je X1 Fold prvním zařízením svého druhu, které chce nastolit nový směr způsobu práce s technologiemi. Přizpůsobuje se rozšiřujícímu se trendu hybridního modelu práce z domu a z kanceláře, kdy uživatelům vyhovuje nést v tašce něco malého, ale při užívání mít stejný komfort jako u klasického notebooku.
Je nyní k dispozici na objednání včetně volitelného příslušenství jako je Bluetooth klávesnice Mini Fold s bezdrátovým nabíjením přímo v zařízení nebo pero Mod a stojan Easel Stand, pro umístění na výšku či šířku.

Commercial Vantage 1.2 je klientská aplikace určená pro podnikové zákazníky, která koncovým uživatelům usnadňuje nejen aktualizaci jejich hardwarových nastavení, ale nabízí i ovládací prvky speciálně pro IT adminy odpovědné za správu více zařízení pro společnost. S touto verzí bude instalační velikost snížena na polovinu a rozhraní bude zjednodušené tak, aby bylo snazší najít různé funkce rychleji.

Umožňuje uživateli přizpůsobit výkon baterie, nastavení mikrofonu, displeje a fotoaparátu pro optimalizovaný audiovizuální zážitek. Pro vyšší bezpečnost detekuje nedůvěryhodné sítě Wi-Fi a automatizuje aktualizace systému BIOS a firmwaru, čímž zajišťuje lepší ochranu zařízení před vznikajícími hrozbami. Pro koncové uživatele jsou aktualizace systému hotové pouze pomocí jednoho kliknutí, aniž by museli vyžadovat asistenční služby IT pracoviště. Tato vylepšená uživatelská zkušenost nijak neomezuje IT management. S programem Commercial Vantage mohou IT admini udržovat kontrolu nad každým zařízením Lenovo v jejich výbavě a rozhodovat se, kdy Vantage zkontroluje a nainstaluje jednotlivé aktualizace. Do této verze přibyly ovládací prvky admina, které umožňují vzdálené spuštění a kontrolu nad aktualizací systému, s cílem zajištění aktualizovaného stavu, přestože IT pracovníci nemají fyzický přístup k zařízení.

ThinkPad X1 Fold bude dostupný v listopadu 2020 s cenou 107 990 Kč s DPH.

Související příspěvky

Leave a Comment