Žehlete suchou párou

Montage_ambiance_SMART_HD_cmjn

Dnešní technologie moderních pracích prostředků, umožňují praní při velmi nízkých teplotách. Při tomto postupu však přežije celá řada mikroorganismů. Bakterie lze zničit zpravidla od teploty 60 °C výše, a to při jejím dlouhodobém působení. Je tedy řešením žehlení? Pára používaná při žehlení běžnou napařovací žehličkou je vlhká a než se dostane systémem na látku, klesne její teplota. To účinnost hubení mikroorganismů opět snižuje.

Vhodným řešením je hygienická suchá pára DMS. Vytvořená pára je suchá a její teplota dosahuje, díky dvojitému ohřevu (první probíhá ve speciálním parním generátoru a druhé v samotné žehličce), až 150 °C. Pára látkou prochází a nezvlhčuje ji. Suchá pára v kombinaci s vysokým výkonem umožňuje snadno během několika vteřin srovnat sundanou košili, sako nebo jinou látku a současně ji zbaví roztočů, plísní i bakterií.

Stačí, když přejedete žehličkou podél oblečení pověšeném na ramínku. Ošetření párou eliminuje navíc zápach látky způsobený kouřem i kuchyňskými výpary. Přenosné parní generátory, lze tímto způsobem použít pro pravidelné a rychlé ošetření ložního prádla, závěsů, sedacích souprav či dalšího čalouněného nábytku, plyšáků a dalších látek. DMS pára hubí podle provedených vědeckých studií až 100 % prachových roztočů a 99,9 % virů, bakterií a bělostných plísní.

Související příspěvky

Leave a Comment