Létající míč pro domácí sport i uklidnění

Létající míč Hover Ball

ugo fun logoPokud někdy máte chuť do něčeho pořádně kopnout, ale tak, aby všechno vybavení vašeho pokoje, jako je televizor, lampy, lustr, skleničky či vázy zůstaly pohromadě a nepoškozené, pak máte jedinečnou šanci. Je tu Hover Ball, který se bude lehce vznášet nad zemí a nevzlétne do vzduchu, aby tam způsobil nějakou rotiku.

Létající míč Hover Ball je zařízení určené pro zábavu především pro vnitřní použití, které si zamilují nejen děti i ale dospělí. Míč je vybaven vestavěnou turbínou napájenou čtyřmi tužkovými bateriemi AA, která umožňuje tomuto míči, aby se tlakem vzduchu z této turbíny vznášel ATComputerspár milimetrů nad zemí a nemohl se vznést do vzduchu, kde by mohl napáchat nějaké škody. Díky prakticky nulovému tření se míč pohybuje nad hladkým povrchem zcela plynulým pohybem. Okraj míče je vyplněn odolnou pěnou, která chrání nohy, stěny a nábytek proti poškození, což vše dohromady je zárukou bezstarostné zábavy.

Míč o hmotnosti 160 gramů má průměr 18 cm, je 7 cm vysoký a na baterie je schopen létat až 50 minut. Kromě toho, že se dokáže vznášet na hladkými povrchy, je jeho součástí i podsvícení pomocí několika LED diod, což dodává zábavě třeba v šeru další, zcela nový a zajímavý rozměr.

#video

Související příspěvky

Leave a Comment