Thor 200 RGB

Thor 200 RGB

Mnoho herních nadšenců se nemůže při výběru klávesnice rozhodnout, který typ je lepší: mechanická, nebo membránová?

GenesisGenesis přichází s revoluční klávesnicí Thor 200 RGB, která toto dilema pomůže vyřešit, protože v sobě skrývá hybridní technologii, která je kombinací těch nejlepších vlastností mechanické a membránové klávesnice. Tichý provoz s bleskurychlou odezvou, odolnost, vestavěný USB a Audio rozbočovač a jiná nadstandardní řešení, která usnadňují používání, jakož i efektní RGB podsvícení s možností nastavení jednoho z devíti režimů dělá klávesnici Thor 200 RGB nepřekonatelnou nejen během hraní her, ale i při běžném používání.

Hybridní mechanické spínače

Klávesnice je vybavena hybridními mechanickými spínači, které jsou kombinací těch nejlepších vlastností mechanických a membránových klávesnic. Uživatel získává bleskurychlou odezvu 8 ms při síle stisku 60 g, což jsou hodnoty klasických mechanických klávesnic, ale při mnohem nižší hlučnosti během provozu. Hybridní spínače poskytují dobrou odolnost při náročnějším používání (až 20 milionů kliků) s charakteristickým jemným cvaknutím v aktivačním bodě, který informuje uživatele o aktivaci klávesy.

Model Thor 200 RGB obsahuje celou řadu nadstandardních řešení usnadňujících používání, které nejsou dostupné u běžných klávesnic. Anti-ghosting pro 19 kláves, blokování klávesy Windows, multimediální klávesy, nebo funkce záměny šipek s klávesami WASD jsou jen část z nich. Jednou z nejzajímavějších vlastností této klávesnice je vestavěný USB a Audio rozbočovač. Navíc je tento model vybaven českou a slovenskou lokalizací.

Vestavěný USB a Audi rozbočovač

V zadní části klávesnice se nachází vestavěný rozbočovač se dvěma porty USB 2.0 a audio vstupy pro mikrofon a sluchátka. Tato nadstandardní funkce umožňuje připojení myši, USB flash disku, sluchátek a jiných zařízení přímo do klávesnice, což značně usnadňuje každodenní používání, protože nejdůležitější porty budou stále k dispozici.

Efektní RGB podsvícení

Každá opravdová herní klávesnice musí být nejen efektivní, ale musí také dobře vypadat, a proto Thor 200 RGB nabízí efektní šestizónové podsvícení RGB, které nejen zvyšuje atraktivitu, ale pomáhá najít tu správnou klávesu například při hraní v noci. Uživatel si může vybrat jeden z devíti režimů podsvícení (například čtyři druhy vlnových efektů, dýchaní, jednobarevný, uživatelský, efekt reakce na dotyk a zvuk). Některé z režimů umožňují výběr z osmi přednastavených barev. Většina režimů má možnost nastavení úrovně jasu podsvícení, rychlost nebo směr efektů. V případě potřeby lze podsvícení jednoduše vypnout jedním tlačítkem.

Tělo klávesnice Thor 200 RGB je vyrobeno z odolných materiálů, které zajišťují pevnost konstrukce a zaručují dlouhou životnost. Kloboučky kláves jsou vyrobeny technologií “Double Injection”, což zaručuje doživotní odolnost písmen proti stírání. Při použití této technologie dodatečná písmena SK/CZ lokalizace nelze podsvítit.

Záměna šipek a kláves WASD

Někteří hráči preferují nastavení kláves, kdy klávesy WASD fungují jako šipky. Díky klávesové zkratce FN + W lze snadno a rychle zaměnit klávesy WASD na klávesy s funkcí šipky bez časově náročné změny v softwaru nebo nastavení hry.

ATComputersCena a dostupnost:

Hybridní klávesnice Genesis Thor 200 je k dostání prostřednictvím sítě internetových obchodů a doporučená koncová cena včetně DPH je 948 Kč.

Související příspěvky

Leave a Comment