Chytrý kočárek

smartbe

Sehnat vhodný kočárek pro rostoucí ratolest, to není žádná lehká a už vůbec ne levná záležitost. Záleží na mnoha parametrech. Jedna z věcí ale zůstává stejná. Kočárek prostě musí někdo dát do pohybu a kontrolovat rychlost i směr. Zatímco se dítko vozí, maminky a tatínkové si to prostě trochu „odmakají“. Nebo ne?

Dnešní doba je úžasná na vynálezy všeho druhu. Jedním z nich je i kočárek pro ty nejmenší, který má spoustu různých „vychytávek“. Potřebujete k němu ovšem chytrý telefon, kde pomocí aplikace můžete využít všechny funkce. Tou pro mne nejúžasnější je senzor umístěný v držadle kočárku. Za normálních okolností byste se chopili držadla a kočárek tlačili před sebou. Tady nemusíte. Díky zmíněnému senzoru, který je dostatečně chytrý na to, aby poznal, jak daleko se nacházíte, stačí jen vykročit a kočárek jede před vámi. Netřeba se ho dotknout, stačí pomyslet, vykročit a světe div se, kočárek se dá do pohybu. Myslím, že minimálně nejbližší okolí se divit bude, než si zvykne na to, jak maminka každý den běhá za kočárkem, ve kterém má spokojenou ratolest, a kočárek se přizpůsobuje její rychlosti. Maminka se spokojeně usmívá na ujíždějící kočárek, a dítko radostně výská. Představujete si tu scénku u vás v parku? 😊 Ano, i toto umí, a ještě mnohem víc. Uvnitř kočárku je ohřívač lahve, aby byl teplý nápoj stále k dispozici. Zvenku zase chrání vaše dítko, když si potřebuje dát přes den „šlofíčka“ v kočárku. A to děti potřebují, co si budeme povídat.

Díky aplikaci v telefonu se propojíte s mini kamerou, a máte veškeré dění v kočárku pod kontrolou. Zatímco človíček v kočárku spí, vy nakupujete nebo si dáváte oběd a váš telefon vás stále informuje o aktuálním dění v dětském vozítku. To je opravdu efektivní a bezpečné řešení pro oba. Konec bolavým zádům a ohnutým hřbetům. Kočárek to rozjede za vás 😊

Katka Volková

Související příspěvky

Leave a Comment