Lenovo Legion je oficiálním globálním sponzorem herního turnaje

Lenovo Legion

Společnost Lenovo a společnost Ubisoft dnes oznámily, že Lenovo Legion je oficiálním globálním PC partnerem Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Pro League and Majors. Partnerství potrvá po dobu trvání sezóny Rainbow Six Siege Pro League, od jara 2018 až do jara 2019, a to v Severní Americe, EMEA regionu, asijsko-pacifickém regionu a Latinské Americe.

Společnost Lenovo poskytuje celou řadu vysoce výkonných herních zařízení, která budou nyní používat ti nejlepším hráči týmu Tom Clancy Rainbow Six Siege. Partnerství zahrnuje také co-branding, co-promotion, stejně jako pozvánku pro fanoušky, aby se připojili ke globálním soutěžím a objevili tak herní kouzlo Lenovo Legion, které lze „odemknout“ v rámci výše zmiňované hry.

Turnajů Tom Clancy Rainbow Six Siege se účastní více než 30 milionů hráčů a počet fanoušků se stále zvyšuje – poslední ročník zaznamenal 300% nárůst oproti loňskému ročníku, velké finále sledovalo na 321 000 diváků.

LenovoSpolečnost Lenovo vybavuje profesionální hráče výše zmíněného týmu vysoce výkonnými hardwary pro rychlost a kvalitní výkon, bez kterých se hráči při soubojích neobejdou. Mezi zařízení, která společnost Lenovo hráčům poskytuje, je: Lenovo Legion Y720 Tower, notebooky Lenovo Legion Y720 a Y520 a herní monitor Lenovo Legion Y25f. Lenovo Legion Y720 Tower dodává dostatek energie, aby měli hráči zajištěnou vysokou obnovovací frekvenci pro plynulé snímání a vysoce kvalitní streamy a videa pro fanoušky. Gamingový monitor Lenovo Y25f se zase díky obnovovacím frekvencím 144 Hz postará o ostrý a vysoce kvalitní obraz, který při hrách přináší neuvěřitelné detaily.

Hráči budou používat vybavení Lenovo Legion v průběhu sedmé sezóny Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League, které se uskuteční v Harrah resortu v Atlantic City v termínu od 19. do 20. května. V tomto finále proti sobě budou stát dva týmu z každého regionu.

Více informací o soutěži Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League najdete na http://www.rainbow6.com/esports

Pro nejnovější informace sledujte Lenovo na Twitteru nebo na Facebooku. Nabídku serverů společnosti Lenovo přinášejí stránky www.thinkserver.cz.

„Toto klíčové partnerství s Lenovo Legion je jasným signálem, že Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League roste a přitahuje významné partnery,“ řekl Geoffroy Sardin, senior viceprezident prodeje a marketingu společnosti Ubisof EMEA. „Jsme rádi, že budeme během roku při našich klíčových událostech rozvíjet toto partnerství, například na Six Major Paris v srpnu.“

Související příspěvky

Leave a Comment