Philips 243B1JH: Obrovský monitor nabitý funkcemi

monitor Philips 243B1JH

Monitor Philips 243B1JH s úhlopříčkou 23,8″(60,5 cm) je vybavený spoustou funkcí pro pohodlnou a bezpečnou produktivitu. Nabízí hybridní USB dokování, které zjednodušuje připojení: jeden USB duální kabel s konektory typu C a A poskytuje video, Ethernet, nabíjení (až 100 W) a připojení DisplayLink. Jedná se o ideální řešení pro ty, kteří hledají monitor, zajišťující komplexní možnosti připojení, pohodlí a zabezpečení.

Výkon a bezpečnost

Philips 243B1JH optimalizuje zážitek ze sledování. Je vybaven IPS LCD displejem, který zajišťuje široké pozorovací úhly 178/178 stupňů, ostrý obraz s živými a přesnými barvami a konzistentním jasem. To je obzvláště důležité při práci v týmech před jedním monitorem: je možné dokonale sledovat displej téměř z jakéhokoli úhlu, aniž by byla ohrožena reprodukce obrazu. Pro pohodlnější zážitek ze sledování a maximální pohodu uživatele je tento model vybaven také režimem Philips LowBlue a technologií Flicker-Free. Navíc má certifikaci TÜV Rheinlend.

Monitor Philips 243B1JH je správnou volbou i pro ty, kteří chtějí o něco větší bezpečnost: Nejnovější vyskakovací webová kamera je vybavena pokročilými senzory pro rozpoznávání obličeje Windows Hello, které uživatelům umožňují pohodlně se přihlásit k jejich zařízením s Windows za méně než dvě sekundy (třikrát rychlejší než pomocí hesla).

Jednoduché a úplné připojení

Pracovní stanice by měla být jednoduchá, pohodlná a organizovaná. Proto USB dokovací stanice monitorů Philips poskytuje univerzální replikaci portů pro snadné, úplné a bezproblémové připojení. Philips 243B1JH je vybaven hybridním USB dokováním s porty USB-C i USB-A. USB-C je tenký oboustranný konektor, který umožňuje snadné dokování prostřednictvím jednoho kabelu, rychlý přenos dat a dobíjení notebooku přímo z monitoru (s dodávkou energie až 100 W). USB-A s připojením DisplayLink umožňuje prakticky jakékoli moderní využití notebooku. Ale je toho ještě víc: vestavěný RJ-45 Ethernet zajišťuje větší zabezpečení dat a DisplayPort-out přináší snadné propojení monitorů do řetězců. DisplayPort-out umožňuje připojit další monitory s vysokým rozlišením pouze jedním kabelem od vašeho prvního monitoru k PC, což vám ušetří spoustu místa na pracovním stole a zjednoduší správu kabelů: organizovaný prostor podporuje a odráží stejně organizovanou mysl.

monitor Philips 243B1JH back

 

Ekologie

PhilipsStejně jako celá produktová řada B, splňuje i tento model několik ekologických standardů a certifikací: EnergyStar 8.0, EPEAT1, TCO Certified Edge a RoHS. Integrovaný PowerSensor detekuje přítomnost uživatele a snižuje jas monitoru, když uživatel odstoupí, což vede k delší životnosti monitoru a úspoře energie až o 80 %. Monitor je navíc vybaven snímačem LightSensor, který automaticky upravuje jas obrazu podle světelných podmínek v místnosti a minimalizuje tak spotřebu energie.

Monitor Philips 243B1JH je na trhu dostupný za cenu kolem 10 000 Kč.

Související příspěvky

Leave a Comment