Herní disky SureFire Bunker

Vyrazit jen tak na cesty a mít s sebou svoji nadupanou herní knihovnu. To je přání snad každého hráče, který čas od času potřebuje strávit nějako tu dobu mimo domov. Abyste se z podobných výhod mohli těšit, potřebujete samozřejmě kvalitní herní mašinu na cesty, ale neméně důležitou součástí života kočovného hráče je také přenosný disk, který zaplníte herními tituly až po okraj. Společnost SureFire nabízí rovnou čtyři zajímavé kousky pro hráče, kteří touží po kompaktnosti a pohodlí.

SureFire SSD BunkerHerní disky SureFire Bunker skloubí rychlost, pohodlí a kompatibilitu do jedné malé krabičky a nabídnou vám od 512GB až po 2TB kapacity úložiště. V případě běžného pevného disku jsou varianty 1TB a 2TB. Pokud radši sáhnete po SSD, nabídne vám SureFire 512GB, nebo 1TB. Je tak jenom na vás, kolik her chcete na svůj přenosný disk vlastně vmáčknout, ze strany výrobce zde rozhodně omezení nebudete. Nejen praktické, ale také stylové bude vaše úložiště díky elegantnímu designu s RGB podsvícením, který pyšně hlásí, že patří do rodiny SureFire.

Na výběr máte z variant klasických pevných disků i SSD, které rozhodně ocení především majitelé nové generace konzolí. Ta totiž právě z potenciálu SSD disků těží nejvíce. Běžný pevný disk vám ovšem nabídne solidní rychlost čtení a zápisu pohybující se až kolem 140 MB/s, v případě SSD dosáhnete na čísla ještě o poznání vyšší – čtení 450 MB/s a zápis 430 MB/s. Nemusíte se tak bát absolutně jakéhokoliv zdržování.

SureFire logoVšechny čtyři typy disků jsou připojené pomocí USB 3.2 konektoru a disk SSD navíc nabízí i USB-C. Právě SSD disk navíc nabízí výhodu, že neobsahuje pohyblivé části a je tak mnohem odolnější vůči případným otřesům, ale také méně náročný na spotřebu. Zařízení je kompatibilní jak s herními konzolemi, tak s PC a může být využívané nejen na hry, ale také na jakýkoliv jiný typ souborů.

Martin Havel

SureFire HDD Bunker

Související příspěvky

Leave a Comment