Herní náhlavní soupravy

Headsety

Nové herní náhlavní soupravy jsou vybaveny 50mm neodymovými měniči, které nabízejí frekvenční rozsah 20 Hz – 20 kHz a pracují s impedancí 32 Ω (± 15 %), aby poskytly kvalitní zvuk. Hráči také ocení odnímatelný mikrofon pro komunikaci se svými týmy ve hře nebo ve VoIP aplikaci. Všesměrový mikrofon s výložníkem lze optimálně nastavit na úroveň pohodlí a zvuku. S kmitočtovým rozsahem 100 Hz – 10 kHz, který odpovídá rozsahu lidské řeči, filtruje hluk na velmi nízkých i velmi vysokých frekvencích a zajišťuje čistou kvalitu zvuku a řeči.

Díky provedení sluchátek přes uši, se odfiltrují jakékoli externí zvuky, jako jsou hlasité ventilátory PC nebo hluk z ulice, zatímco polštáře na uších s koženkovým proteinem a paměťovou pěnou zajišťují pohodlné používání i po delší dobu. Vnější kryt z kovového pletiva zaručuje odolnost sluchátek, zatímco nastavitelný ocelový posuvný pásek zvyšuje flexibilitu nastavení pro jakoukoli velikost hlavy a optimálně rozkládá hmotnost.

Sluchátka GH200 jsou vybavena 2m opleteným kabelem a 3,5mm jackem a jsou dodávána s Y-splitterem, který umožňuje uživatelům v případě potřeby rozdělit mikrofonní a sluchátkový výstup. Díky klasickému 3,5mm konektoru, se tato náhlavní souprava hodí pro PC, konzole nebo mobilní zařízení. Dálkový ovladač nabízí ovládání hlasitosti a zapnutí / vypnutí mikrofonu. Uživatelé mohou používat Windows Sonic Spatial Sound pro PC a Xbox. J

Sluchátka GH300 místo toho přichází s 2m USB kabelem. Díky virtuálnímu prostorovému zvuku 7.1, budou hráči moci poslouchat zvuk studiové kvality při 24 bit / 96 kHz a mají tak zajištěn maximální zážitek ze skutečného zvuku hry. Kovový kryt sluchátek obsahuje osvětlení se 4 režimy, které lze ovládat pomocí dálkového ovladače, který rovněž obsahuje ovládání hlasitosti a vypínač mikrofonu. LED dioda odnímatelného mikrofonu indikuje ztlumení mikrofonu, což zjednodušuje každodenní používání a pomáhá předcházet nežádoucímu ztlumení.

Sluchátka GH200 a GH300 budou k dispozici od května 2021 za 1109 Kč (42,90 Eur), respektive 1439 Kč (55,90 Eur).

 

TZ

@Jana Efmertová

Související příspěvky

Leave a Comment