Notebook Alienware s procesorem AMD po více než deseti letech

Alienware m15 Ryzen Edition R5 obr1

Nový m15 Ryzen Edition R5, nabízí celou svatou trojici mobilního hraní ve formě skvělých technologií a nových designových prvků. Hráči si mohou zvolit z různých typů panelů až po QHD 240 Hz nebo FHD 360 Hz pro plynulý obraz. A jako první notebook, založený na designu Legend 2.0, vtáhne hráče do dění díky nové vychytávce Dark Core, která ztmavuje odstín vnitřní barvy, aby je při hraní nic zbytečně nerozptylovalo.

Pod atraktivní kapotou se nachází výkonné technologie:
• Mobilní procesory AMD Ryzen 5000 řady H a notebooková grafika NVIDIA GeForce RTX řady 30.
• Uživatelsky rozšiřitelná paměť DDR4 o taktu 3200 MHz, která je v 15“ notebooku užitá poprvé.

Je zároveň prvním notebookem značky s novým hebkým, vysoce otěruvzdorným nátěrem, který je jednak odolný proti skvrnám, jednak příjemný na dotek.

Dále je pak volitelná ultranízká mechanická klávesnice vyvinutá společně s Cherry, která při stisku kláves vyvolává osobitý dojem a umožňuje nastavit RGB podsvícení pro jednotlivé klávesy.

G15 Ryzen EditionDalší herní novinkou je 15“ notebook G15 Ryzen Edition. Zvenčí se může pochlubit novým designem ve štíhlém provedení s displejem s úzkým rámečkem na dvou stranách. Povrch je ošetřený vodou ředitelným nátěrem s nízkým obsahem těkavých látek. Uvnitř nové G15 se nachází ventilační systém, který maximalizuje průtok vzduchu a zajišťuje tak optimální chlazení a odvod tepla.

Nová výbava přináší komponenty plně připravené na hry, mezi které patří:
• Procesory AMD Ryzen 5000, mobilní grafika NVIDIA GeForce RTX řady 30 a uživatelsky rozšiřitelná paměť typu DDR4 s taktem 3200 Mhz.
• Funkční klávesa „Game Shift“, kterou nemají žádné jiné notebooky než řada G, a která okamžitě zvyšuje výkon chlazení při náročných hrách.
• 120Hz nebo 165Hz displeje, k nimž později na jaře 2021 přibyde i 360Hz panel, všechny v provedení s nízkým vyzařováním modrého světla.

Související příspěvky

Leave a Comment