Tři nové reprosoustavy

Solano_Familie

Nová modelová řada reprosoustav se skládá celkem ze tří modelů. Podlahová reprosoustava FS 287, s plným kmitočtovým rozsahem, od hlubokého basu až po zvonivé výšky, dokáže reprodukovat komorní akustické nahrávky nebo soudobou elektronickou hudbu stejně tak samozřejmě, jako crescendo velkého symfonického orchestru.

Policový model BS 283. Upoutá překvapivě velkým zvukem, který byste od páru kompaktních reprosoustav rozhodně nečekali. Fanoušky filmů a seriálů jistě potěší možnost rozšíření sestavy o centrální reproduktor CC 281. Dialogy aktérů budou tak zřetelné, jako by vystupovaly z televizní obrazovky přímo do místnosti.

Reproduktory XR (eXtended Range) dokáží v porovnání s konkurenčními měniči stejné velikosti, zahrát téměř o jednu oktávu širší rozsah tónů. Spojení technologií AS-XR umožňuje reprosoustavám reprodukovat důrazný, živý a přitom hluboký bas při zachování relativně kompaktních rozměrů.

Doporučená cena páru podlahového modelu FS 287 je 80 000Kč. Pár policových BS 283 vyjde na 42 000Kč a center Solano CC 281 seženete za 32 000Kč. Na přání je možné policový model postavit na volitelný podlahový stojan ve stejné barvě.

Související příspěvky

Leave a Comment