Nejmenší LED barevná tiskárna

C650_1

Nový model LED tiskárny je určen pro malé prostory, kde se zároveň tisknou velké objemy dokumentů. Proto je vhodný pro různá odvětví, jako jsou maloobchod, zdravotnictví, stavebnictví, vzdělávání, hotely či restaurace.

Barevná A4 tiskárna C650 využívá úspornou digitální LED technologii a poskytuje vysokorychlostní barevný tisk. Poradí si se širokou škálou podkladů, od kancelářských dokumentů až po marketingové a propagační materiály, včetně značení a bannerů. Zařízení s rozlišením 1 200 × 1 200 DPI tiskne rychlostí 35 stran za minutu na média s gramáží od 60 do 256 g/m² s rozměry od B8 (62 × 88 mm) až po 216 × 1321 mm. První stránka barevně i černobíle je vytištěna již za 6,5 vteřiny. Zařízení je vybaveno automatickým oboustranným tiskem, tzv. duplexem. Nechybí ethernetový port, USB 2.0 a volitelná Wi-Fi 802.11 a/b/g/n. Je podporován tisk z nejrozšířenějších operačních systémů Windows, macOS, OS X, iOS, Android, Chrome OS a Linux.

Technologie Space Saving, použitá v modelu C650 pro maximální úsporu místa, kromě malých rozměrů 29 x 39,5 x 43 cm také zajišťuje, že všechny provozní i servisní úkony lze provádět z přední strany zařízení, což dále výrazně snižuje potřebu prostoru pro obsluhu. Kvůli údržbě postačí ponechat po stranách zařízení pouhé 2 cm místa. Potřebný provozní prostor tak činí pouhých 49 x 43,5 x 65,4 cm (výška, šířka, hloubka). Hmotnost, včetně spotřebního materiálu, činí 28,2 kg.

Samostatné tonery a válce umožňují maximální využití spotřebního materiálu. Díky tomu je zařízení ideální pro organizace vyžadující velkoobjemový tisk s vysokým barevným pokrytím. Maximální kapacita papíru s přídavnými zásobníky je 1 940 listů, výška sestavy v takovém případě dosahuje 81 cm. Doporučovaný pracovní cyklus je až 8 tisíc stran měsíčně.

Související příspěvky

Leave a Comment