Cenově dostupné notebooky pro firemní a studijní účely

Satellite Pro C50-E_04_win10

Uvedení obou modelů je reakcí na aktuální poptávku zákazníků v České republice, související s potřebou rozšiřování práce z domova. Oba modely Satellite Pro C50-E splňují požadavky na pracovní notebook připravený na pohodlnou a efektivní práci. Jejich základem je velký displej s úhlopříčkou 15,6“, rozlišením 1920 × 1080 bodů (Full HD), antireflexní úpravou a tenkým rámečkem.

Pohodlná klávesnice má samostatný numerický blok a velký integrovaný ClickPad poskytuje výborný základ pro snadné ovládání bez nutnosti použití myši. Mají hmotnost nižší než 1,8 kg a profil tenčí než 2 cm usnadňuje jejich přenášení do kanceláře či školy a kombinace s výdrží na baterie po dobu 12,5 hodiny¹ umožňuje bezproblémové celodenní využití. Firmy ocení navíc modul fTPM 2.0, který umožňuje šifrovat uložená data a zabránit tak riziku jejich neoprávněného zneužití.

Notebooky Satellite Pro C50-E jsou osazeny procesory Intel® 8. generace, což ve spojení s SSD disky zajišťuje dostatek výkonu pro všechny běžně používané kancelářské aplikace ve spojení s velmi atraktivní cenou. Moderní port USB-C (3.1), který umožňuje nabíjení, propojení s externími periferiemi i přenos obrazu, je doplněn dvěma USB-A rozhraními, HDMI konektorem v plné velikosti, pro firemní účely praktickým síťovým gigabitovým portem a čtečkou karet Micro SD. O bezdrátovou konektivitu se stará WiFi 5 a Bluetooth. Pro videokonference je k dispozici webová HD kamera.

První model uváděný na náš trh – Satellite Pro C50-E-10C – pohání procesor Intel Core i3 s podporou celkem 8 GB operační paměti, 256 GB SSD diskem a 64bitovým operačním systémem Windows 10 Professional vhodným pro využití v podnikovém prostředí. Tato konfigurace je nyní v prodeji za 15 990 Kč včetně DPH.

Druhý notebook – Satellite Pro C50-E-11O – se zaměřuje spíše na studenty. Jeho srdcem je dvoujádrový procesor Celeron 3867U spolu se 4 GB RAM, 128 GB SSD diskem a operačním systémem Windows 10 Home. Jeho cenovka je 10 990 Kč s DPH.

Související příspěvky

Leave a Comment