Design ve spojení s adaptivní inteligencí a výkonem

Počítače jsou pro nás v současné době důležitější než kdykoli jindy, protože všichni děláme mnohem více věcí z domova. Z domova pracujeme, učíme se i konzultujeme s lékařem, a zůstane to tak i v dohledné budoucnosti. Domácnost je ale také místem, jež často sdílíme se spolubydlícími nebo s dalšími členy rodiny, kteří také pracují nebo se učí z domova. Osobní zařízení tedy musí být flexibilní a musí se umět přizpůsobit prostředí, v němž je uživatelé právě používají. Jen méně než třetina uživatelů má k dispozici pracovnu, ve které se může zavřít, v roce 2020 se tudíž naše obývací pokoje, ložnice i kuchyně proměňují v otevřené kanceláře. Při vývoji nových zařízení, je tedy potřeba klást důraz na schopnost přizpůsobení a na inteligentní funkce.

Portfolio počítačů řady Spectre završuje nový model Spectre x360 14, nabitý nejnovějšími inteligentními funkcemi, které se přizpůsobí uživateli a zajistí mu maximální produktivitu. Notebooky řady Spectre platí i nadále jako synonyma vybroušeného designu, přispívají k tomu dvojitě zkosené hrany hliníkového šasi, spolu s barevným provedením v temně černé Nightfall Black s měděnými akcenty Copper Luxe, v námořní modři Poseidon Blue, s mosaznými akcenty Pale Brass, nebo v přírodní stříbrné Natural Silver.

Toto zařízení s výdrží baterie až 17 hodin, vám bude k dispozici v celé domácnosti nebo kamkoli se vydáte. Práce z domova vyžaduje konzistentní a rychlé připojení a Spectre x360 14 vám díky technologii Wi-Fi 6 poskytne třikrát rychlejší připojení a podporuje také Bluetooth 5.0. Zařízení podporuje také Thunderbolt 4, pro rychlý přenos dat a odesílání a přijímání velkých souborů, jako jsou videa, fotografie a filmy, během několika sekund.

Snadný přenos souborů mezi zařízeními a operačními systémy, zajišťuje aplikace Quick Drop. Díky podpoře dotykového pera MPP 2.0 Tilt a funkci magnetického připevnění, je ideální pro tvůrčí činnosti.

Notebook Spectre x360 14 bude v České republice v prodeji od listopadu za ceny od 39 990 Kč.

Související příspěvky

Leave a Comment