Displej, který zvýší výdrž notebooku až na 18,5 hodiny

X30L-G_press release

Displej, díky kterému se výrazně prodlužuje výdrž baterie notebooku, ocení především zaměstnanci pracující na cestách.

Tato technologie vede ke skutečně výraznému snížení spotřeby, a to bez jakéhokoli negativního viditelného následku. Je to díky tomu, že umožňuje během každého snímku na krátkou dobu vypnout obnovování každého zobrazeného bodu. Díky vyšší mobilitě elektronů je displej ve srovnání se standardním panelovým monitorem a-Si až o 80 % až 90 % energeticky účinnější. Během zmíněných pauz v obnovování není navíc dotyková vrstva rušena napětím, což umožňuje snímat čistěji signál z dotykové vrstvy a zajišťuje přesnější dotykové ovládání. Kromě toho nabízí i další výhody bez ohledu na velikost displeje – vyšší rozlišení, rychlost a hustotu pixelů.

Řadu let byly notebooky Toshiba oceňovány pro své účinné nástroje sloužící k optimalizaci výkonu vzhledem ke snížení spotřeby. Nyní, po rebrandingu, nabízí vybrané přenosné počítače dynabook, tyto stále vylepšované nástroje právě ve spojení s displeji IGZO. Díky tomu vydrží například ultra mobilní 13,3” notebook X30L-G, s hmotností pouhých 870 g, pracovat až 14,5 hodiny*. Tento přístroj, který odpovídá nárokům dnešních firemních aplikací, nabízí nejnovější procesory Intel Core 10. generace, široký výběr úložišť SSD včetně SATA, rychlých PCIe disků, Intel Optane, a také rychlou operační paměť DDR4.

* V závislosti na konfiguraci. Měřeno pomocí Mobile Mark™ 2014. Mobile Mark je ochranná známka společnosti Business Applications Performance Corporation

Související příspěvky

Leave a Comment