Tichá, vrchem plněná pračka

Tiché praní na úrovni šepotu a snížené vibrace při odstřeďování, nabízí vrchem plněná pračka TDLR 70230, a to díky technologii ZEN a indukčnímu motoru, s přímým pohonem, se zárukou 20 let.

Tato pračka třídy A+++, je hluboká pouze 40 cm a vysoká 90 cm a má kapacitu 7 kg a technologii 6. SMYSL, který přizpůsobuje a ovládá teplotu, množství vody a výkon motoru a zaručuje nastavení pracího cyklu přímo na míru vašemu prádlu; přitom šetří energii, vodu i čas.

Pračka má 14 programů včetně rychlého 30minutového programu. Disponuje i speciální funkcí AquaEco určenou k praní malého množství prádla  – tato funkce pomáhá snížit spotřebu vody až o 19 litrů. Systém 6. SMYSL Colours pak zajišťuje dlouhodobou ochranu barev a vláken praním při 15 °C se stejným výsledkem, jako kdybyste prali na 40 °C. Pračka má velký a přehledný displej. Příjemné je i pomalé otevírání a tiché zavírání víka i dávkování pracího prostředku a aviváže do dobře přístupných přihrádek přímo ve víku. Pračka má i funkci FreshCare pro provzdušňování vypraného prádla v bubnu pod dobu až šesti hodin, pokud je nemůžete hned vyjmout – tento proces zabraňuje množení bakterií, zmačkání prádla a usnadňuje žehlení. Rychlost odstřeďování je 1200 otáček/minutu.

Doporučená cena je 13 490 Kč.

Související příspěvky

Leave a Comment