Stylová circumaurální bezdrátová sluchátka

WH-1000XM4_Wearing_

Nová bezdrátová sluchátka vám umožňují nastavení poslechu podle svých osobních preferencí a ovládat hudbu, jak potřebujete. Navíc zlepšují odstranění hluku a automaticky upravují hlasitost okolního zvuku tak, aby byl váš zážitek z poslechu zcela jedinečný.

Funkce redukce okolního ruchu, umí lépe redukovat zvuky s vysokou a střední frekvencí. Pomocí dvou mikrofonů na každém sluchátku používaných k odstranění okolního hluku, zachytí technologie Dual Noise Sensor okolní hluk a údaje o něm předá HD Noise Cancelling procesoru. Nový BLUETOOTH® s technologií Audio SoC (System on Chip) provádí detekci a přizpůsobení hudby a hluku 700krát za sekundu. HD procesor QN1, který se stará o odstraňování okolního hluku (HD Noise Cancelling Processor QN1) využívá nový algoritmus, díky němuž dokáže lépe identifikovat okolní prostředí a hluk a přizpůsobit tomu intenzitu odstranění hluku v reálném čase. To uživatelům umožňuje více se soustředit na hudbu, kterou milují, a vytěsnit chaos vnějšího světa.

Funkce DSEE ExtremeTM pomocí Edge-AI algoritmu dokáže ještě lépe rekonstruovat ztracená data, k jejichž ztrátě dochází při digitálním komprimování. Výsledkem je zážitek z dokonale věrného zvuku. Edge-AI analyzuje hudbu v reálném čase a rozpoznává nástroje, hudební žánry i jednotlivé prvky každé skladby. Na základě této analýzy rekonstruuje vysokofrekvenční zvuky, k jejichž ztrátě dochází v průběhu digitální komprese. Výsledkem je bohatší, komplexnější zážitek z poslechu.

Pokud si nainstalujete aplikaci služby podporující streamování hudby ve formátu 360 Reality audio, sluchátka WH-1000XM4 vám v kombinaci s chytrým telefonem s Androidem™ / iPhonem umožní vychutnat si nový, podmanivý hudební zážitek . Poslech v 360 Reality Audio vás obklopí hudebním zážitkem, jako byste stáli přímo před vaším oblíbeným interpretem. Posluchači si tak mohou vychutnávat pohlcující zvukové nahrávky, které si ještě mohou podle svých preferencí přizpůsobit.

Sluchátka jsou vybavena chytrou funkcí Adaptive Sound Control. Ta zjišťuje, kde se právě nacházíte, a co zrovna děláte, a následně upraví nastavení úrovně odstranění hlasitosti okolního hluku pro ideální zážitek z poslechu. Funkce Adaptive Sound Control se časem naučí rozpoznávat místa, která často navštěvujete, jako je vaše pracoviště, tělocvična nebo oblíbená kavárna, a nastaví zvuk na míru tak, aby se dokonale hodil k dané situaci. Takže když cestujete, můžete se nechat pohltit během cesty poslechem, aniž by k vám pronikal okolní hluk, který by rušil vaše oblíbené skladby. Když někam jdete, budete zase vnímat vše, co se kolem vás děje, ale můžete si přitom vychutnávat hudbu.

Novinkou je u modelu WH-1000XM4 inovativní funkce „Speak-to-Chat“, která vám umožní krátkou konverzaci, aniž budete muset odložit sluchátka. Stačí, když něco jednoduše řeknete, a sluchátka rozpoznají váš hlas, automaticky zastaví přehrávání hudby a umožní pronikání zvuků z okolí do sluchátek, takže můžete konverzovat, aniž byste si museli sluchátka sundat. Hudba se automaticky začne zase přehrávat za 30 sekund poté, co promluvíte. Sluchátka  nabízejí také režim ‚Quick Attention‘, takže pokud si chcete poslechnout sdělení nebo něco krátce říci, můžete se jednoduše dotknout rukou pravého náušníku a ztlumíte tím okamžitě hlasitost, aktivujete ambientní režim a zintenzivníte hlasitost zvuku z okolí.

Nově přichází s funkcí detekce nošení, kdy sluchátka zjišťují, zda je máte nasazená, a podle toho upraví stav puštění, a tím šetří baterii. Sluchátka k tomu využívají snímač přiblížení (proximity sensor) a dva akcelerometry (acceleration sensors). Automaticky zastaví přehrávání hudby, když si je sundáte a začnou přehrávat, když si je opět nasadíte. Zajistí tak bezproblémový zážitek z poslechu.

Model představuje novou technologii Precise Voice Pickup. Ta optimálně ovládá pět mikrofonů sluchátek a zajišťuje pokročilé zpracování zvukového signálu. Dokáže díky tomu zachytit jasně a přesně hlas při telefonování a Speak-to-Chat funkci.

Sluchátka byla navržena pro všechny, kteří často cestují. Mají výjimečně měkké náušníky, které snižují tlak a rovnoměrně ho rozprostřou. Zlepšují také kontakt mezi uchem a náušníkem. Díky tomu sluchátka při nošení stabilně drží.

Podporují NFC a BLUETOOTH, baterie vydrží až 30 hodin a funkce rychlého nabíjení vám během deseti minut dobíjení zajistí až 5 hodin bezdrátového přehrávání.

Cena bude přibližně 10599 Kč a do prodeje se dostanou během léta v černé a stříbrné variantě.

Související příspěvky

Leave a Comment