UV čistička nejen na elektroniku

pic2

Antibakteriální UV čistička s funkcí bezdrátového nabíjení, pojme prakticky všechny typy mobilních telefonů, hodinky, sluchátka, brýle, dálkové ovladače a další menší předměty denní potřeby. Její rozměry 228 x 133 x 49,5 mm a hmotnost 369 g ji předurčují i pro využití na cestách.

UV sterilizátor dokáže během 10 minut zlikvidovat až 99 % všech nebezpečných bakterií a choroboplodných zárodků. Stačí vložit zařízení, uzavřít a zapnout. Během UV záření svítí zelená dioda vedle tlačítka zapínání čističky. Po uplynutí potřebné doby dioda zhasne. Díky funkci bezdrátového nabíjení (max. 10 W) podporující QI standard je možné použít ji i během výkonu k bezdrátovému nabíjení.

Praktický design s duálními UV-C lampami umožňuje jak sterilizaci horního, tak spodního povrchu čištěného zařízení. Magnetický kryt zajišťuje těsné uzavření a pocit bezpečí při otevírání a zavírání přístroje, gumové opláštění pak jemné zaklapnutí. UV čističku ITFIT testovaly třetí strany a získala osvědčení od několika nezávislých laboratoří.

Je dostupná v bílé barvě za doporučenou maloobchodní cenu 1 499 Kč.

Související příspěvky

Leave a Comment