Headsety s motivy Cyberpunk 2077

Arctis1Wireless_NREdition

Je tu nová limitovaná edice headsetů, inspirovaná světem hry Cyberpunk 2077 a tři sady příslušenství k řadě Arctis Pro s motivy hlavních uskupení v Night City.

Arctis 1 Wireless pro Xbox Johnny Silverhand Edition

Oficiální headset této hry byl navržen podle nejslavnějšího rockerboye a jeho ikonické robotické ruky. Je unikátní podobou nového produktu určeného pro konzoli Xbox. Bezdrátový headset nabízí stejnou konektivitu přes USB-C jako původní model Arctis 1 Wireless, nicméně nový adaptér umožňuje snadno přepnout mezi připojení k Xbox One a dalšími zařízeními. Využívá vlastní ověřenou bezztrátovou bezdrátovou 2.4GHz síť s velmi nízkou latencí a je kompatibilní s platformami Xbox, PC, Switch a Android.

Disponuje výkonnými zvukovými měniči jako Arctis 9 poskytujícími vysoce kvalitní zvuk plný detailů a odnímatelným ClearCast mikrofonem.

Je k dispozici za 129,99 euro včetně dopravy. Standardní mo

Cyberpunk_family

del pak přijde na trh později na jaře tohoto roku.

Arctis 1 Wireless Netrunner Edition

Předlohou tohoto headsetu byla herní schopnost zobrazit neviditelnou síť v reálném světě. Po vzoru Arctis 1 Wireless je dodáván s USB-C adaptérem vytvářejícím bezztrátové bezdrátové 2.4GHz připojení s velmi nízkou latencí s PS4, PC, Nintendo Switch a Android zařízeními. Je zde také kabel s 3,5mm jack konektorem vhodným pro připojení k Xbox ovladači nebo jiným zařízením.

Je k dispozici za 129,99 euro včetně dopravy.

Sady příslušenství pro Arctis Pro

Sady příslušenství k modelu Arctis Pro jsou inspirovány třemi hlavními společnostmi v Night City – Arasaka, Militech a Kang Tao. Obsahuje čelenku tvořící hlavový most a dva magnetické kryty náušníků.

Jsou k dispozici v omezeném množství za 39,99 euro.

Související příspěvky

Leave a Comment