Samsung Space Monitor

Samsung Space Monitor KANKRY

SamsungSamsung logo Space Monitor je stolní LCD monitor s flexibilním stojanem, který byl navržen tak, aby vám umožnil mnohem efektivnější využívání pracovního prostoru na stole. Pokud monitor zrovna nepoužíváte, vtlačíte jej směrem dozadu, aby se přitisknul ke stěně. Když ho budete chtít používat, jednoduše monitor přitáhněte směrem k sobě a nastavte si zobrazovací polohu, kterou preferujete. Mimoto stojan úhledně skrývá napájecí a HDMI kabely v zapuštěných drážkách, díky čemuž se do sebe nezamotávají a váš pracovní prostor je přehledný a bez nepořádku. Pro srovnání, na stole o rozměrech 120 × 50 cm poskytuje Space Monitor o 40 % více užitného prostoru než konvenční monitor stejné velikosti.

Samsung Space Monitor je dostupný ve dvou verzích, model s uhlopříčkou 27 palců má rozlišením WQHD (2560 × 1440 pixelů), obnovovací frekvencí 144 Hz a je vybaven porty HDMI 2.0, mini DisplayPort. Model s uhlopříčkou 32 palců má rozlišením UHD (3840 × 2160 pixelů), obnovovací frekvencí 60 Hz a je vybaven porty HDMI 2.0, mini DisplayPort 1.2 a USB Hub 2.0. Maximální jas mají oba modely 250 cd/m2, kontrast 3000:1 a dobu odezvy 4 ms (GTG).

ATComputersMonitory jsou určeny především na administrativní pracovníky, ale stejně dobře mohou být využity pro zábavu a hraní her. Space Monitor je vhodný zejména pokud potřebujete pracovat s několika paralelními monitor současně. Monitor zastane práci více zařízení sám a pokročilý multi-tasking je s ním velmi snadný. Díky speciálnímu systému PBP (Picture-by-picture) lze na monitoru zobrazit obraz z více zdrojů v nativním rozlišení. PIP umožňuje změnit velikost druhého zdroje na až 25 % obrazovky a umístit jej kamkoli. Se softwarem Easy Setting Box od společnosti Samsung, určeným k rozdělení obrazovky, můžete rychle a snadno uspořádat okna tak, abyste mohli optimálně multitaskovat.

Samsung Space Monitor s úhlopříčkou 27 palců je na českém trhu dostupný za 5990 Kč, model s úhlopříčkou 32 palců je dostupný za 7990 Kč. Součástí balení je monitor, instalační CD, kabel HDMI a průvodce rychlého nastavení.

Související příspěvky

Leave a Comment