Jeden z nejlepších soundbarů historie

SoundTouch 300

Na Black Friday se letos na trh vrací jeden z nejlepších soundbarů historie. Zásadně rozšiřuje zvukové možnosti televizoru, v obývacím pokoji může zastat funkci kompletního audio systému a snadno ho bezdrátově propojíte s ostatními přístroji SoundTouch v domácnosti.

Pověst společnosti Bose, která dokáže z malých reproduktorových sestav vykouzlit neskutečně velký zvuk, demonstruje při rozměrech 97,8 x 10,8 x 5,7 cm jeho zvukový projev s hlubokými a dynamickými basy při všech úrovních hlasitosti. Dialogy ve filmech se stanou srozumitelnějšími a jakýkoli hudební doprovod či reprodukce posluchače nadchne. Přesto, že je tento soundbar umístěn u televizoru, dokáže díky speciálním reproduktorům a odrazům zvuku od stěn vyvolat při sledování filmů silný prostorový stereo efekt.

K tomu, aby se zvuk přizpůsobil každému prostoru, slouží automatická kalibrace ADAPTiQ, která upraví reprodukci různě velkým a členitým pokojům. Po připojení k domácí WiFi síti se možnosti využití rozšíří téměř neomezeně. SoundTouch 300 má totiž vestavěnu přímou podporu populárních streamovacích služeb a umí přehrávat hudbu z internetových zdrojů, jako například Spotify, Deezer, iTunes či nespočetného množství internetových rádií.

Volba hudby probíhá prostřednictvím aplikace pro smartphony. Pro ještě větší zážitek při sledování filmů lze soundbar SoundTouch 300 dále rozšířit o jeden z bezdrátových subwooferů Bass Module 500 nebo 700 a také o bezdrátové zadní reproduktory Surround Speakers či Surround Speakers 700.

Cena soundbaru SoundTouch 300 v rámci BlackFriday od 29.11. do 2.12.: 14 990 Kč

Související příspěvky

Leave a Comment