Co potřebuje správný hráč

gaming genesis atc

GenesisSprávný hráč potřebuje ve svém hráčském doupěti nejen pořádný počítač, ale také výkonné příslušenství, díky kterému dokáže tento počítač maximálně využít. Společnost AT Computers nabízí vše, co hráč mohl potřebovat od počítače přes myš s podložkou, gamepad až po speciální stůl vše z provenience společnosti Genesis. Konkrétně se jedná o počítač X-DIABLO Gamer by Genesis, myš Genesis Xenon 770 s podložkou Boron 500 XXL, gamepad Genesis Mangan 200, reproduktory Genesis Helium 400BTGenesis a herní stůl Genesis Holm 300 RGB.

Začněme počítačem, sestava X-DIABLO Gamer by Genesis je speciální herní počítač, u kterého je kladen velký důraz na kvalitní komponenty, tichost a vyladěnost celé sestavy. Srdcem počítače je procesor Intel Core i5-9400F a dále zahrnuje RAM Ballistix DDR4 16 GB (2 × 8 GB) s taktem 2666 MHz, grafickou kartu GIGABYTE GeForce GTX1650 4GB OC, 500GB SSD Crucial P1 M.2 PCIe NVMe a pevný disk 1TB. To vše je umístěno ve skříni Genesis Irid 400 RGB o rozměrech 469 × 216 × 450 mm s efektním podsvícením.

Genesis Xenon 770 je hybridní herní myší s modulární konstrukcí určenou pro hráče všech možných žánrů. Toho dosahuje díky celkem 4 odnímatelných bočních panelů připojených pomocí silných magnetů a umožňuje tak prakticky okamžitou změnu herního stylu, podle vlastních preferencí. Navíc má tato myš 14 programovatelných tlačítek s možností přiřazení libovolných funkcí a maker díky pokročilému softwaru a vestavné paměti. Výkonná myš potřebuje ale také pořádnou podložku. Boron 500 XXL je odolná textilní podložka s hladkým povrchem, který snižuje tření při pohybu myši. Díky tomu lze zvýšit přesnost a rychlost pohybu kurzoru než s jakoukoliv jinou podložkou. Navíc díky svým maxi rozměrům 80 × 30 cm překrývá převážnou část vašeho stolu.

Genesis Mangan 200 je univerzální gamepad, který se vyznačuje futuristickým designem, barevným provedením, moderní konstrukcí a ergonomickým tvarem. Gamepad je vybaven 15 tlačítky, 2 analogovými joysticky a osmisměrovým D-padem, takže získáte nad hrou plnou kontrolu. Vibrace vytvářené gamepadem vám pak umožní na vlastní kůži pocítit emoce během hraní oblíbených her. Speciálně navržené gumové vložky a vyhloubení na joysticích zvyšují přilnavost a zabraňují vyklouznutí palce během ovládání dynamických a akčních her.

ATComputersGenesis Helium 400BTGenesis jsou stereofonní reproduktory s výkonem 40 W RMS, které zaujmou nejen vysokou kvalitou zpracování, výrazným podáním nízkých tónů, ale i moderním designem a kombinací pevného a rádiového připojení Bluetooth. Reproduktory mají klasický obdélníkový tvar a dřevěné tělo, což je základem kvalitního zvuku. Ovládání vysokých a nízkých tónů umožňuje přizpůsobit zvuk podle vlastních požadavků.

Genesis Holm 300 RGB je jedinečný stůl určený pro hráče her, který je vybaven množstvím dodatečných funkcí a praktických držáků, díky čemuž budete mít vaše příslušenství vždy po ruce. Navíc stůl obsahuje RGB podsvícení, jasně naznačující, že se jedná o koutek skutečného hráče. Stůl má rozměry 120 × 60 × 75 cm a vyznačuje se stabilní konstrukcí a velkou deskou s promyšleným rozmístěním dodatečných držáků. Plně ovladatelné LED podsvícení umožňuje nastavení několika režimů a efektů. Pomocí dálkového ovladače lze měnit barvy, režimy, rychlost efektů a jas podsvícení, což vytvoří úžasnou a jedinečnou atmosféru, která vás ponoří do virtuálního herního světa. Podsvícení je umístěno ve spodní části desky, čímž neoslepuje uživatele, ale vkusně osvětluje prostor kolem stolu.

Související příspěvky

Leave a Comment