Powerbanka s Qi nabíječkou

KANKRY Verbatim lifestyle

VerbatimV dnešní době je většina lidí pevně svázána se svými mobilními zařízeními, a to nejen kvůli telefonování, ale také sociálním médiím, fotografování, e-mailům a poslechu hudby. Je proto velmi důležité udržovat tyto energeticky náročné chytré telefony, tablety a fotoaparáty na cestách nabité.

Powerbanka od společnosti Verbatim s označením 2-in-1 Wireless Charger & Power Bank 10000mAh je kompaktní zařízení o rozměrech 157 × 77,5 × 13,8 mm, a hmotnosti 295 g a disponuje kapacitou 10 000 mAh, což postačuje zhruba k trojímu nabití iPhonu. Maximální výstupní proud 2,1 A při 5 V pak zajišťuje, že nabíjení bude probíhat rozumnou rychlostí.

Powerbanku lze používat okamžitě po nákupu, protože se dodává předem nabitá. Dochází vám baterie v tabletu i telefonu? Nevadí, díky dvěma portům USB-A můžete souběžně nabíjet obě zařízení. Pokud kabel zrovna nemůžete najít, můžete nabíjet bezdrátově pomocí induktivního nabíjení na krátké vzdálenosti. Powerbanka má certifikát Qi, takže je kompatibilní se všemi telefony podporujícími Qi. U většiny novějších modelů telefonů je Qi standardem. V případě starším modelů budete k nabíjení pomocí bezdrátové nabíječky potřebovat další příslušenství, např. pouzdro nebo adaptér.

Chystáte se na dalekou cestu? Nejdříve zkontrolujte kolik energie v powerbance zbývá, což zjistíte po stisknutí tlačítka ukazatele stavu baterie. Rovněž zobrazení nabíjení powerbanky je snadné, během nabíjení zařízení bliká LED a po úplném nabití se blikání zastaví. Powerbanku nabijete pomocí vstupu Micro-B USB (kabel USB-A na Micro-B USB je součástí balení) a můžete vyrazit.

Související příspěvky

Leave a Comment