Akční digitalní 4k kamera

4k kamera braun

Excel Foto JoWin s.r.o.Společnost BRAUN připravila pro všechny nadšené rekreační sportovce a outdoorové nadšence, kteří chtějí zachytit své aktivity v ostrých videoklipech a fotografiích, akční kameru BRAUN Champion 4K III. Jedná se o nejnovější model z řady produktů BRAUN, který využívá vysoce kvalitní objektivy, podporuje paměťové moduly až do 64 GB, má vyjímatelnou Li-Ion baterii s kapacitou 900 mAh a nabízí kombinaci vysokého rozlišení a funkčnosti za velmi atraktivní poměr cena/výkon.

Braun Champion 4K III, podobně jako jeho úspěšný předchůdce Champion 4K II, využívá chipset Allwinner V3, takže se fotoaparát může pochlubit působivým rozlišením videa 3840 × 2160 pixelů při 30 snímcích za sekundu. Kombinace čipové sady V3 a vysoce kvalitního objektivu ULTRALIT zaručuje velmi ostré 4K videozáznamy. Díky zabudovanému vodotěsnému pouzdru lze s Champion 4K III nahrávat až 30 m pod vodou, což potěší zejména přátelé vodních sportů. Kamera je také vybavena připojením WiFi, které lze ovládat pomocí volně dostupné aplikace (pro Android a iOS).

Champion 4K III se vyznačuje zvládnutelným počtem ovládacích prvků a velmi kompaktním designem. Kamera má rozměry 29,8 × 59,2 × 41 mm, hmotnost 64 g (s baterií) a je vybavena 16megapixelovým obrazovým CMOS snímačem Sony 179, širokoúhlým objektivem ULTRALIT 170, dvoupalcovým LCD displejem s rozlišením 176 × 220 pixelů a modulem WiFi s dosahem 20 m. Úložná kapacita kamery může být prostřednictvím karty MicroSD až působivých 64 GB. Další možnosti zahrnují např. výstup HDMI, integrovaný mikrofon, okamžité nahrávání, opakování smyčky, spuštění/ukončení záznamu s napájením či režimy časosběrného snímání a zpomaleného pohybu.

Balení kamery zahrnuje dále vodotěsné pouzdro, držák s pojistným šroubem, rámeček na kameru, držák na helmu, držák na řídítka, adaptér z 1/4″ závitu na GoPro systém, adaptér držáku dvě samolepicí podložky. Kamera BRAUN Champion 4K III je na trhu dostupná za doporučenou maloobchodní cenu 1690,- včetně DPH.

Související příspěvky

Leave a Comment