Bose SoundLink Color II v nepřehlédnutelné letní edici Citron

Bose SoundLink Color II

Bose představuje limitovanou letní edici bezdrátového Bluetooth reproduktoru SoundLink Color II v nepřehlédnutelné barvě „yellow citron“. Tento reproduktor nabízí vynikající kvalitu zvuku a díky své konstrukci a pogumovanému povrchu odolá vodě i méně šetrnému zacházení.

Společnost BaSys, výhradní distributor audio produktů Bose pro Českou republiku, představuje limitovanou letní edici oblíbeného Bluetooth reproduktoru SoundLink Color II ve výrazně žluté barvě označované jako „yellow citron“. Jeho atraktivní barva ve spojení se silikonovým provedením vnější vrstvy a odolností proti vodě dle normy IPX4 zaujme především aktivní mladé uživatele, kteří si potrpí na kvalitu zvuku.

Jediný stereo reproduktor z řady Bose Soundlink

Bose SoundLink Color II je jediným bezdrátovým reproduktorem Bose z rodiny SoundLink, který hraje stereo. O reprodukci se starají dva vestavěné pasivní měniče, které rozezní prostor hutným hudebním podkresem. S rozměry 13,3 × 12,7 cm × 5,7 cm a hmotností těsně nad půl kilogramu dokáže vykouzlit zvuk, který překvapí posluchače jak působivým přednesem, tak i vysokou hlasitostí.

K bazénu i do hor

O SoundLink Color II se nemusíte bát. Jeho odolné provedení ho přímo předurčuje k využití během letní party u bazénu, cyklovýletu nebo víkendového pobytu pod stanem. Můžete ho postříkat vodou a neublíží mu ani drsnější zacházení, zmačknutí v batohu nebo zasednutí. K chytrým telefonům, tabletům nebo jiným audio přehrávačům se připojuje bezdrátově pomocí Bluetooth s možností využití rychlého párování pouhým přiblížením obou zařízení pomocí NFC. Pokud z jakéhokoli důvodu potřebujete, můžete využít také možnost připojení kabelem s běžným 3,5 mm sluchátkovým stereo konektorem. Ovládat jeho funkce lze buď přímo na přístroji pomocí skrytých pogumovaných tlačítek, nebo jednoduše s využitím aplikace Bose Connect, která je volně ke stažení pro Android a iOS.

Vestavěná baterie zásobuje reproduktor SoundLink Color II energií pro až 8 hodin hlasité reprodukce a pro jeho opětovné nabití na plnou kapacitu slouží konektor Micro USB. Dobít reproduktor na delších cestách lze také pomocí externí power banky.

Limitovaná letní edice SoundLink Color v barvě yellow citron bude k dispozici u prodejců Bose na přelomu července a srpna letošního roku za doporučenou koncovou cenu 3590 Kč.

Související příspěvky

Leave a Comment