Novinky Kores pro školu, domácnost i kancelář

Kores High Liner pastel zvýrazňovač

Společnost Kores přináší novinky pro použití ve škole, doma i v kanceláři. Všude se budete moci spolehnout na kvalitní, bezpečné a k přírodě šetrné produkty.

Tužky Kores Grafitos Style Metallic

Obyčejná tužka Grafitos StyleAktuální novinkou jsou Tužky Kores Grafitos Style Metallic, které lze pořídit jako set v 6 metalických barvách včetně stylové pryže v barvě těla tužky. Jsou ideální pro pohodlné psaní, skicování i kresby. Nabízejí ergonomický trojhranný tvar a univerzální tvrdost tuhy HB. Vyrobeny jsou z vysoce kvalitního lipového dřeva, snadno se ořezávají a nelámou se. Cena 36 Kč.

Tužky Grafitos Neon

Trojhranné tužky Kores Grafitos Neon jsou grafitové tužky se silnou a odolnou tuhou HB pro jemné psaní. V nabídce jsou ve 4 zářivých neonových barvách a vyrobeny jsou z vysoce kvalitního lipového dřeva, a proto se snadno ořezávají. Trojhranný tvar zajišťuje pohodlný ergonomický úchop. Ideální jsou pro použití doma, v kanceláři i ve škole. V balení najdete i kvalitní bílou pryž Kores pro snadné gumování. Cena 6 Kč/ks.

Kuličkové pero Kores K0 Pen Pastel

Další aktuální novinkou Kores je kuličkové pero s vysoce kvalitní kuličkou z karbidu wolframu, které si můžete pořídit v 6 pastelových barvách. Pera nabízejí extra jemný modrý inkoust na bázi gelu, chromovaný hrot velikosti 1 mm a ergonomický trojhranný tvar. Píše obzvlášť jemně a plynule, má pogumovaný soft povrch pro vyšší komfort psaní a pohodlně se drží díky vyvážené hmotnosti. Cena 8 Kč/ks.

Zvýrazňovač Kores Bright Liner Plus Pastel

Kores Bright Liner Plus Pastel je zvýrazňovač vysoké kvality se seříznutým hrotem a univerzálním inkoustem na vodní bázi vhodným pro všechny druhy papíru. Nabízí se v 6 atraktivních pastelových barvách, nevysychá ani při dlouhé době otevření a má ergonomický tvar s úchopovou zónou pro pohodlnější zvýrazňování. Šíře jeho stopy je 0,5-5 mm. Cena 99 Kč.

Dezinfekce na ruce Kores

Dezinfekce KoresKores nabízí ve své nové řadě gelové dezinfekce na ruce s virucidním účinkem. Vyrobeny jsou na bázi alkoholu, gel je vysoce účinný proti infekčním bakteriím, bakteriím, houbám a virům, včetně koronaviru SARS CoV 2, chřipky H1N1, H5N1. Účinnou látkou je ethanol v koncentraci 800g/kg. Gel je obohacen vůní aloe vera a obsahuje glycerin pro ochranu pokožky. Cena za 250 ml balení je 95 Kč.

Dezinfekce na povrchy Kores

Tekutá dezinfekce Kores na povrchy s virucidním účinkem je vyrobena na bázi alkoholu. Roztok je vysoce účinný proti infekčním bakteriím, bakteriím, houbám a virům, včetně koronaviru SARS CoV 2, chřipky H1N1, H5N1. Účinnou látkou je ethanol v koncentraci 800g/kg. Je ideální pro všechny povrchy, které musí být často dezinfikovány, je bez mastných přísad a nezanechává stopy. Roztok je obohacen vůní aloe vera. Cena za 500 ml balení je 124 Kč.

TZ

@RadekVyskovsky

Související příspěvky

Leave a Comment