Přenosný reprák Lamax Sounder2

Lamax Sounder2

Nová generace Sounderu se pyšní ještě lepším 360° zvukem, vyšší hlasitostí a skvělou výdrží. Na jedno nabití zvládne až 12 hodin přehrávání.

Reproduktor má výkon 30W a hraje rovnoměrně a nahlas do všech stran. K některým žánrům se hodí pořádné hloubky. S režimem super bass je lze zesílit jedním tlačítkem. Nebo chcete ještě prostorovější zvuk? Vyzkoušejte režim 3D sound. S funkcí True Wireless Stereo navíc můžete připojit ještě jeden Lamax reprák a hudební zážitek tak zdvojnásobit.

Díky certifikaci IP67 reprák vydrží kontakt se sněhem, prach i stříkance. Drsnější zacházení mu nevadí. V klidu ho hodíte do báglu nebo odnesete na praktické šňůrce.

Kvalitní baterka s velkou kapacitou 4000 mAh zajistí až 12 hodinový hudební maraton. Nabití na 100 % zabere necelé 3 hodiny a postará se o něj praktické USB-C.

S Bluetooth 5.0 se připojíte na vzdálenost až 18 metrů – bez výpadků a v nejlepší kvalitě. Možností je ale mnohem víc. 3,5 mm jack je jistota. Svůj playlist můžete ale mít i na microSD kartě.

Sounder2 má rozměry 180 × 75 × 75 mm a váží 600 gramů. Tyhle parametry a odolná konstrukce z něj dělají ideálního parťáka na cesty.

Lamax Sounder2 ovládání

Související příspěvky

Leave a Comment