Set herního příslušenství od značky Trust

set Trust

Sety produktů jedné značky se v herním doupěti vždy vyjímají velmi dobře. Někdy je však výrobce prostě jako set neudělá a tak jsme to tentokrát udělali za něj. Tento set jsme vybrali v redakci z produktů běžně prodávaných na našem trhu. Ale protože nám ty produkty dohromady takto v redakci sedí jako poměr cena výkon, tak jsme je takto v redakci jako set pomyslně spojili. Takže vám tentokrát představíme produkty gamingové značky Trust.

Prvním produktem je nadupaná herní myš Trust GXT 922 YBAR.

set TrustDesign této myši je optimalizovaný pro praváky, tímto se levorukám hráčům omlouváme, že ten článek nebude u prvního produktu pro ně, další produkty jsou již pro obě skupiny hráčů. Myš má optický senzor s nastavitelným rozlišením (200-7200 DPI). A co se týká barevného vybavení, tak GTX 922 YBAR využívá standardně RGB LED osvětlení s nastavitelnými barvami a efekty. Vše co chcete upravit v barevném nastavení myši, uděláte skrze pokročilý software pro programování tlačítek, světelných efektů, profilů a maker. Hlavní výbavou důležitou pro hráče je 6 dvoupalcových tlačítek. Pro optimální uchopení má myš texturované strany a na spodní části také hladké kluzné podložky s nízkým třením, pro rychlejší reakce při hraní. Délka opleteného kabelu je 2,1 m.

Klíčové vlastnosti myši Trust GXT 922 YBAR

  • Přesný optický senzor s rozlišením až 7 200 DPI
  • RGB podsvícení včetně efektů
  • Nadstandardní délka kabelu 2,1 m
  • K dispozici celkem 6 tlačítek
  • Uživatelské profily
  • Barvy bílá a černá
  • Velikost s, vhodná pro praváky,

Cena se na trhu pohybuje kolem 650 korun.

Na video o této zajímavé myši se podívejte zde:

Dalším produktem je herní mechanická klávesnice Trust GXT 863 Mazz.

Trust GTX 863 Mazz je klasická mechanická herní klávesnice se stylovým podsvícením, které si můžete nastavit ve 14ti různých režimech. herní mechanická klávesnice Trust GXT 863 MazzKlávesnice má anti-ghosting s klávesami s n-key rollover. Klávesnice má mechanické spínače Outemu Red s výbornou odezvou a životností cca 50 milionů stisknutí. Tyto spínače se navíc vyznačují svou lineární dráhou stisku bez klasického klapnutí v aktivačním bodu. Bohužel má pouze anglické popisky kláves, ale výhodou je, že má klasickou numerickou část, 11 FN kláves a celkem má klávesnice 104 kláves. Délka kabelu je 180 cm. Rozměry 437 x 136 x 35 mm. Hmotnost 730 g.

Cena klávesnice na trhu je kolem 1299 korun.

Klíčové vlastnosti produktu:

  • mechanické klávesy Outemu Red
  • ATComputersbarevné podsvícení kláves se 14 režimy
  • anti-ghosting klávesy s n-key rollover
  • vypnutí klávesy Windows

Na video o této klávesnici se podívejte zde:

Dalším produktem ve virtuálním setu je soustava reproduktorů a subwoofweru GXT 635 Rumax.

Rumax se skládá z dvou prémiových reproduktorů a subwooferu. S až 80W výkonu se rozhodně nemusíte bát, že by trpěly nedostatkem šťávy a ztrácely by se vám z doslechu. O dokonalou vizuální stránku se stará kromě elegantního designu také nastavitelné RGB podsvícení vpředu, které disponuje rovnou šesti režimy. K němu se přidávají i světélka vzadu, s jejichž pomocí můžete vykouzlit nasvícením zdi v pokoji opravdu dokonalou atmosféru.

TrustK pohodlnému poslechu neodmyslitelně patří také dálkové ovládání, s nímž je možné kontrolovat všechny funkce sestavy. Ať už potřebujete jenom jemně zkorigovat hlasitost, upravit svícení nebo přepnout vstup signálu, zvedat se není třeba. Zmínit se sluší také možnost zapnout eko režim, při kterém se reproduktory automaticky v neaktivitě uvedou do pohotovostního režimu. Celý článek o téhle sestavě si můžete přečíst zde.

Posledním produktem v setu je herní podložka GXT 764 Glide-Flex XXL RGB.

herní podložka GXT 764 Glide-Flex XXL RGBTrust GXT 764 Glide-Flex XXL je designová herní podložka pod klávesnici a myš s hladkým textilním povrchem. Nastavitelné RGB LED podsvícení skvěle doplní barevné podsvícení a také design celé vašeho herního setu. Díky dotykovému ovladači si můžete jednoduše vybrat z několika režimů podsvícení. Spodní gumová vrstva drží podložku pevně na tom správném místě na vašem herním stole.

Klíčové vlastnosti produktu:

  • Kompatibilita: vhodné pro optické i laserové myši
  • Materiál: polyester, guma
  • Rozměry: 930 x 300 x 3 mm
  • Hmotnost: 560 g
  • Délka kabelu: 1,8 m
  • Barva: černá

Takto jsme rychle v článku proletěli pouze pár základních technických detailů. Pro více informací se běžte podívat kamkoliv, kam rádi chodíte nakupovat. Na vyzkoušení herních produktů různých značek vám můžeme doporučit také náš herní GAMERS GENERATION CLUB v Praze v Modřanech. V nejbližší době zde otevřeně herní showroom, kde si budete moci vyzkoušet herní příslušenství různých značek.

Petr Smolník

Související příspěvky

Leave a Comment