Soundbar se sedmi reproduktory

hs312_key_visual

Nechte se obklopit prostorovým zvukem, který k vám do obýváku přinese nový soundbar.  Soundbar s počtem kanálů 3.1, s celkem sedmi reproduktory, podporuje nejvyspělejší audio technologií Dolby Atmos a zaručeně vás ohromí zvukovým podáním. Samostatný aktivní subwoofer se pak v obýváku postará o hluboké basy. Akustický kinozážitek s celkovým výkonem 300 W vás rozhodně postaví na nohy!

Technologie Dolby Atmos se zvukovým formátem True HD i Dolby Digital, představuje ten nejvyšší zvukový standard. I když budete sedět před svou TV kdekoliv ve svém obýváku, se soundbarem HS312 si budete připadat jako v kině nebo na stadionu.

Díky šesti reproduktorům, vestavěným do útlého soundbaru v úhledném minimalistickém designu, přichází zvuk nejen zepředu a z virtualizovaných zadních a bočních reproduktorů, ale dokonce i shora. S dokonale prostorovým akustickým vjemem se ocitnete přímo uprostřed filmové nebo sportovní akce a ta vás naprosto vtáhne.

Dohromady tak získáte úctyhodný výkon 300 W (soundbar 180W, subwoofer 120 W). Sestavu ale skvěle využijete i při poslechu hudby nebo zpráv, a to i v tichém režimu. Díky vestavěnému Bluetooth můžete audio sestavu využít i pro zvuk při přímém přehrávání obsahu z tabletu, mobilu či počítače.

Prodejní cena byla předběžně stanovena na 7 990 Kč (309 EUR). Začne se prodávat od května 2021.

 

TZ
@Jana Efmertová

Související příspěvky

Leave a Comment