První mobilní telefony s plnou antibakteriální ochranou

vb1783040_DSC_6007

První mobilní telefony s plnou antibakteriální ochranou, přicházejí na český trh. Tyto dva nové modely jsou vybavené pokročilou antimikrobiální ochranou.

Model S42 H+ (Hygiene Plus Innovation), má vylepšenou antimikrobiální ochranu produktu, zabudovanou přímo v konstrukci, což z něj činí první plně a trvale antibakteriální telefon. Každá vnější součást telefonu, který splňuje armádní standardy, byla během výrobního procesu smíchána s přísadou antimikrobiální technologie na bázi iontů stříbra, pomáhající v boji proti bakteriím. Tato aktivní antimikrobiální látka, testovaná dle mezinárodní normy ISO 22196, dokázala snížit množení bakteriálních buněk o více než 80 % během 15 minut, a o necelých 100 % do 24 hodin.

Je vodotěsný s certifikací IP68 a IP69. Lze jej zcela ponořit do teplé mýdlové vody a opakovaně umýt, model úspěšně podstoupil také extrémní test čištění, kdy byl celkem 3000× otřen bělícími prostředky, vystaven tlakovému testu na alkohol a testován s běžnými chemickými směsmi, jako jsou dezinfekční prostředky na ruce. Tato kombinace inovací dohromady nastavuje nový standard designu pro hygienické telefony.

Model B40 je profesionální telefon s podporou 4G, který nabízí spolehlivé hlasové a textové připojení i v těch nejnáročnějších prostředích. Nabízí stupeň krytí IP68 a IP69 a díky H+ všechny externí komponenty obsahují antimikrobiální přísadu na bázi iontů stříbra, pro výjimečnou ochranu proti bakteriím (ISO22196), což zvyšuje bezpečí vaše, vašich kolegů i vaší rodiny.

Prodejní cena pro Cat S42 H+ je 269 EUR a pro Cat B40 činí 79,90 EUR. V České republice budou k zakoupení od konce dubna.

TZ

@Jana Efmertová

Související příspěvky

Leave a Comment