Chytrý přívěšek, se kterým najdete ztracené věci snadno

PC_SmartTagPlus_03

Chytrý přívěsek SmartTag+, disponuje technologií Bluetooth Low Energy (BLE) i ultra-wideband (UWB), takže umožňuje přesnější lokalizaci, rovněž využívá technologii rozšířené reality (AR), s jejíž pomocí dokáže uživatele velmi jednoduše přivést ke ztracenému předmětu pomocí fotoaparátu chytrého telefonu .

Lze jej připevnit na libovolný předmět, třeba na batoh nebo klíče, a pak je spolehlivě a snadno najít pomocí služby SmartThings Find na mobilním zařízení. Funkce AR Finder snadno uživatele navede k hledané věci na displeji chytrého telefonu s podporou UWB. Na displeji se zobrazí vzdálenost od hledaného předmětu a šipka ve směru, v jakém máte hledat. Když se k předmětu dostatečně přiblížíte, může navíc přívěsek hlasitě zazvonit, takže věc najdete, i když zapadla třeba pod gauč.

Když v aplikaci SmartThings Find nahlásíte ztrátu přívěsku, dokážou ho lokalizovat zařízení Galaxy, která mají zapnutou funkci SmartThings, a vy dostanete hlášení o jeho poloze. Veškerá data jsou samozřejmě šifrovaná a chráněná, o poloze přívěsku se tedy dozvíte jen vy, a nikdo jiný.

Přívěsky SmartTag+ a SmartTag mají i jiné funkce, neslouží jen k lokalizaci ztracených předmětů. Zapomněli jste vypnout lampu na nočním stolku a šli jste ven? Nemusíte se vracet domů, přívěsek zvládne zhasnout za vás . Plní i jiné úkoly, stačí si je nastavit v aplikaci SmartThings a pak jen stisknout tlačítko.

Přívěšek SmartTag+ bude v České republice dostupný od 30. dubna 2021 v modré a černé variantě. Doporučená maloobchodní cena činí 1 099 Kč.

Související příspěvky

Leave a Comment