Chytré projektory s oficiálním OS Google Android TV

cq5dam.web.800.800

Nová řada chytrých projektorů pro domácí kino s Android TV, staví na svých předchůdcích a přináší vylepšení v podobě 4K rozlišení, multiplatformní bezdrátové projekce, dětem přístupného obsahu a možnosti spustit veškerý obsah z obchodu Google Play.

Chytré projektory jsou vhodné do dobře osvětlených i temnějších promítacích místností. Tyto projektory cílí na filmové nadšence zejména 4K rozlišením, podporou HDR a vysoce přesnými barvami reprezentované 95% pokrytím barevného prostoru DCI-P3 a 100% Rec.709. Sportovním fanouškům je doporučován model TK850i, se svítivostí 3000 ANSI lumenů, 4K rozlišením s podporou HDR a speciálními režimy pro sledování sportu. Nejdostupnějším ze tří sourozenců ze série „i“ je TH685i, projektor s Full HD rozlišením pro sledování různého obsahu nebo hraní her.

Přichází také s aplikací FamilyLand, umožňující upravit obsah na Youtube dostupný dětem prostřednictvím projektoru. Rodičovská kontrola zamezuje v použití projektoru po uplynutí určeného času, a zároveň lze vytvářet vlastní seznam dostupného obsahu s cílem ochránit děti před nebezpečím na internetu.

Podpora AirPlay a Chromecast poskytuje uživatelům volnost v zobrazení fotografií v životní velikosti přímo z chytrého mobilního telefonu, tabletu či notebooku. Díky bezdrátové technologii si uživatel zobrazí veškerý obsah bez nutnosti zakoupit další extra zařízení pro bezdrátový přenos.

W2700i bude k dispozici za doporučenou koncovou cenu 46 889 Kč s DPH, TK850i za doporučenou koncovou cenu 46 889 Kč s DPH a TH685i za doporučenou koncovou cenu 22 089 Kč s DPH.

Související příspěvky

Leave a Comment