Designový monitor s úhlopříčkou 68,47cm

Monitor 279C9

Nový 27palcový LCD monitor je vybaven Zero Bezel designem, který eliminuje okolní rámeček a nabízí mimořádně rozsáhlý obraz, díky kterému jde nastavit plynulý přechod mezi více monitory. Elegantní černé provedení se pak hodí pro prakticky jakýkoli moderní interiér. Má také konektor USB C, který umožňuje uživatelům zároveň přenášet data i nabíjet notebook rychlostí až 65 W. Monitor má také jeden DisplayPort, dva HDMI a čtyři USB 3.2 porty. To umožňuje všem zařízením dobré připojení, s chytrým a úhledným uspořádáním kabelů a ničím nerušeným obrazem.

Panel IPS zvolený pro tento model poskytuje široké pozorovací úhly 178/178 stupňů, díky němuž je možné pozorovat obraz prakticky z jakéhokoli úhlu. Displeje IPS navíc zajišťují mimořádně ostré obrázky se živými barvami, díky nimž jsou ideální nejen pro fotografie, filmy nebo prohlížení webových stránek, ale také pro profesionální aplikace, které vyžadují stálost barev a konzistentní jas za všech okolností. Má rozlišení UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) a displejem DisplayHDR 400 s certifikací VESA, což garantuje  kvalitu detailů pro skutečné fotografie.

Dále obsahuje systém naklápění, otáčení a nastavení výšky, SmartErgoBase. Uživatel tak má maximální flexibilitu a pohodlí skutečně mimořádně ergonomického displeje. Pro zmírnění fyzické námahy z dlouhého pracovního dne je displej vybaven také režimem LowBlue pro snadnou produktivitu a technologií Flicker-free snižující trhání obrazu, a tím také únavu očí.

Je k dispozici za doporučenou koncovou cenu 13 913 Kč (529 Eur).

Související příspěvky

Leave a Comment