XXL myčky nádobí

smartflex_advance_line_1

XXL myčky nádobí SmartFlex se přizpůsobí vašim potřebám, a to nejen řadou funkcí, ale i variabilním interiérem s nastavitelnými koši s pohyblivými prvky. Každý detail je navržen tak, aby byla manipulace s nádobím tak jednoduchá, jak je to jen možné.

Některé dny máme jen pár talířků a šálků od snídaně. Jindy zase plno nádobí po víkendovém vaření, kdy jsme se naladili na vlnu oblíbeného blogera ‒ a prostě jsme museli zkusit něco neotřelého. Myčky SmartFlex vám pokaždé poskytnou otevřenou XXL náruč a zbaví vás rutinní zátěže díky celé škále užitečných funkcí a promyšlenému vnitřnímu uspořádání. Můžete se na ně rozhodně spolehnout ‒ nyní mají navíc prodlouženou 10letou záruku na kvalitní, tichý invertorový motor PowerDrive.

Nedejte šanci zápachu
Každý zná nelibý odér vycházející z poloprázdné myčky nádobí, kterou plníme několik dnů. Vyspělá technologie IonTech zabudovaná v myčkách nádobí funguje na principu ionizace. Přirozeně odstraňuje pachy a udržuje v myčce svěží vzduch, i když je plná špinavého nádobí. Takže už není žádný důvod si při otevření dvířek myčky zakrývat nos, nebo ji pouštět, když je téměř prázdná. Pokud vám leží na srdci opravdu důkladná čistota a bezpečí, je tu program ExtraHygiene, který odstraní při teplotě 70 °C většinu bakterií. To se hodí v domácnostech s malými dětmi, nebo i v současné situaci, kdy je zvýšená hygiena na místě.

Až 16 sad nádobí
Zatímco se na trhu setkáte většinou s myčkami, které mají kapacitu 12 sad nádobí, XXL myčky SmartFlex si poradí až se 16 sadami nádobí. Pokud tápete, co se skrývá pod pojmem „sada nádobí“, pomůžeme vám: Sadou nádobí se rozumí mělký, hluboký, dezertní talíř, hrnek nebo sklenice a čtyřdílný příbor. Tři koše a přizpůsobitelné vnitřní uspořádání se sklopnými trny se postarají o dokonalé umytí a usušení skutečně velkého množství nádobí a náčiní podle momentální potřeby. Příbory a kuchyňské náčiní patří do horní příborové zásuvky, aby se nepoškrábaly. Pro ostatní nádobí jsou k dispozici další dva koše, které lze pohodlně nastavit do tří různých úrovní pomocí pohyblivých prvků. Nosníky spodního koše jdou sklopit, a tak se do myčky vejdou i největší hrnce a pánve.

Nechte myčku, ať se sama postará
Po dokončení mycího cyklu se dvířka myčky automaticky mírně pootevřou, aby mohla uniknout zbytková pára. Sušení je proto mnohem účinnější, rychlejší a úspornější.

Myje rychle, abyste vy mohli zpomalit
Představte si, že pozvete přátele na večeři a nádobí z hlavního chodu je umyté už ve chvíli, kdy podáváte dezert. Už tak rychlý 20minutový program je totiž možné díky funkci SpeedWash ještě zkrátit na rekordních 15 minut. Tento program je bezvadně hodí pro umytí velkého množství méně zašpiněného nádobí. Už nikdy se vám tak nestane, že nebudete mít dost talířů, abyste se podělili o svoje kulinární kreace s větším počtem hostů.

AUTO programy
Někdy potřebujete jen opláchnout spoustu sklenic, jindy je vaše myčka plná hrnců z nedělního oběda. Moderní senzorová technologie pokaždé upraví program mytí nádobí pro optimální spotřebu energie a vody. Což se hodí, pokud si chcete usnadnit život v kuchyni. Nepotřebujete totiž složitě volit speciální programy pro sklo nebo intenzivní čištění. Jeden program to zvládne za vás a přizpůsobí chod spotřebiče momentální situaci. I obsluha je intuitivní a snadná ‒ ovládací prvky jsou umístěné ergonomicky a v logickém sledu zleva doprava. Mimo bílé LED displeje jsou některé pokročilejší modely vybaveny i dotykovými ovládacími prvky. Mytí tak jde spustit jediným dotykem.

Související příspěvky

Leave a Comment