Nové monitory pro hráče

Monitor pro gamery

Nový monitor pro hráče je dosud největším monitorem na trhu umožňujícím konzolové hraní. Dává hraní zcela nový rozměr. Má 4K UHD rozlišeníí, obnovovací frekvencí až 120 Hz, speciálně navržený reproduktor Bowers & Wilkins a technologii Ambiglow, která dokresluje obraz na zadní stěně a vizuálně zvětšuje obrazovku.

55palcový model přichází s reproduktorem navrženým Bowers & Wilkins. Zvuková lišta je zabudována do monitoru, což znamená, že se uživatelé mohou okamžitě připojit a hrát. Panel má celkový výstupní výkon 40 W, 2.1kanálový zvukový systém, zvuk DTS a frekvenční charakteristiku 50 Hz až 20 kHz. Dodává se také s různými zvukovými režimy, které jsou určeny hráčům. Jedná se o režimy Sport & Racing, RPG a Adventure, Action, jakož i režim Movie, Music a Personal.

Technologie Ambiglow vytváří pocit ještě větší obrazovky a umocňuje ponoření uživatelů do svých her. Tato technologie zpracovává příchozí obsah a promítá odpovídající světlo po obvodu monitoru. Na modelu 558M1RY je Ambiglow umístěn kolem 3 stran a uživatelům tak poskytuje opravdu intenzivní herní zážitek.

Související příspěvky

Leave a Comment