Chytré věci od UMAX

Chytré věci od UMAX

umax logoSpolečnost UMAX uvedla na trh dvě zajímavé novinky, a to chytrou váhu UMAX Smart Scale US10C a chytrý zubní kartáček Umax U-Sonic White.

UMAX Smart Scale US10C je chytrá váha nové generace, která využívá pokročilou technologii pro sledování hmotnosti a dalších tělesných parametrů. UMAX Smart Scale analyzuje tělesné složení až 14 různých parametrů např. tělesný tuk, kosterní svaly, viscerální tuk, objem vody, proteiny, metabolický věk nebo BMI a měří hmotnost prostřednictvím bioelektrické impedanční analýzy (BIA).

Váhu lze přes rádiový protokol Bluetooth propojit se smartphonem a prostřednictvím mobilní aplikace v češtině pro iOS nebo Android tak mít aktuální výsledky i historická data neustále k dispozici pro sledování své kondice. Použitá ITO technologie bez kovových částí, patentovaný systém měření a kvalitní materiály zajišťují dlouhodobou vysokou přesnost měření. Váha má rozměry 284 × 284 × 25 mm, hmotnost 1,2 kg a měří v rozsahu 0,2 až 180 kg se standardní odchylkou 50 g. Napájení zajišťují čtyři tužkové baterie typu AAA. Váha UMAX Smart Scale US10C je dostupní za 1390 Kč včetně DPH.

Umax U-Sonic White je kompaktní, ergonomicky navržený chytrý zubní kartáček, který perfektně vyčistí vaše zuby a zajistí zářivý úsměv. Díky pěti čisticím programům (liší počtem kmitů za minutu) a kvalitní čistící hlavici pro odstraňování pigmentace z povrchu zubů uvidíte výsledky již po několika dnech používání. Sonická technologie vytváří dynamické proudění kapaliny, která se dostává mezi zuby i podél dásní a zajistí tak kvalitní a šetrné vyčištění. Režim Clean je určen pro každodenní čištění zubů, White pro bělení zubů, Polish pro zářivý úsměv, Soft pro jemné čištění zubů a dásní a Sensitive pro čištění citlivých zubů a dásní, který je také vhodný pro začínající uživatele.

Kartáček obsahuje časovač na 30 sekund, který vás upozorní na uplynutí čtvrtiny doby čištění. Díky tomu si můžete lépe rozvrhnout čištění ústní dutiny a každé čtvrtině věnovat dostatečný čas. Cyklus čištění je naprogramován na dvě minuty a pomáhá dodržet minimální dobu čištění doporučenou odborníky. Napájení kartáčku zajišťuje dobíjecí baterie Li-Ion s kapacitou 800 mAh. Na jedno nabití můžete čistit zuby skoro celý měsíc. Při vybité baterii jednoduše vložíte tělo kartáčku do nabíjecí stanice a připojíte do 5V nabíječky. Balení zahrnuje tělo, dvě čistící hlavice, nabíjecí stanici s USB kabelem a návod, to vše za 999 Kč včetně DPH.

Související příspěvky

Leave a Comment