Elektrická koloběžka UGO H5500

KANKRY Elektrická koloběžka UGO H5500

Odolná, sklápěcí konstrukce, relativně nízká hmotnost, vysoký výkon a široké možností ovládání jsou hlavními vlastnostmi elektrické koloběžky UGO H5500. Koloběžka je skvělé řešení pro rychlé cestování po přeplněných ulicích rušného města, dojíždění do práce nebo školy, bez stání v dopravních zácpách a čekání na tramvaj, nebo autobus. UGO H5500 úspěšně nahradí kolo a efektivně přetransportuje uživatele do každé části města.

Koloběžka UGO má rozměry 92 × 42 × 96 cm, hmotnost 7,25 kg a pohání ji výkonný elektrický motor s výkonem 250 W, který poskytuje maximální rychlost až 25 km/h. Motor je poháněn kvalitní a výkonnou baterií Li-Pol s kapacitou 4400 mAh a napětím 24 V, která závislosti na terénu a hmotnosti uživatele zajišťuje při plném dobití dojezd až 10 km. Doba nabíjení podle stavu baterie trvá 2–3 hod.

Pomocí koloběžky se pohodlně přepravíte na téměř každé místo střední velikosti města, např. do školy, nebo práce a zpět. Ovládání koloběžky je velmi intuitivní. Vystačí pár minut, abyste se naučili základy ovládání a používání všech funkcí a režimů. Vše, co potřebujete, aby ovládat koloběžku (kromě ovládání rovnováhy) máte po ruce. Ovládání motoru se uskutečňuje pomocí pák umístěných na volantu a tlačítek na LCD displeji, kde se nachází tlačítko zapnutí/vypnutí, tlačítko změny rychlostního režimu, jakož i informace o tom, jak rychle se pohybujeme, ujetou vzdálenost a stav baterie.

ATComputersBěhem jízdy bez ohledu na rychlost je velmi důležitá bezpečnost a komfort používání. Koloběžka UGO obsahuje především odolnou kovovou a sklápěcí konstrukci s nosností až 120 kg. Plocha, na níž stojí uživatel je pokryta speciální protiskluzovou vrstvou, což zabraňuje přesouvání nohy i v případě postříkání vodou. V případě nouzového brzdění může uživatel kromě brzdění pákou použít také mechanickou brzdu na zadním kole, která je mnohem účinnější.

Jízda po tmě? Díky velké LED lampě umístěné vpředu, dokonce i večerní jízda bude bezpečná. Koloběžka je vybavena kvalitními 5,5″ koly s plně gumovými pneumatikami, díky kterým i náročnější trasy budou pohodlné a bezpečné, bez rizika přebití pneumatiky. Relativně nízká hmotnost koloběžky 7,25 kg a její sklápěcí konstrukce umožňuje snadné přenášení (rozměry po složení jsou 100 × 15 × 24 cm) a nezabírá mnoho místa v kanceláři, v kufru auta anebo v bytě.

Elektrická koloběžka UGO H5500 vyjde na necelých 6 tisíc Kč včetně DPH, přičemž součástí balení je nabíječka, nářadí a návod k použití.

Související příspěvky

Leave a Comment