Kolik máte nepřečtených emailů ve vaší schránce? 50? 500? Nebo snad víc?

S největší pravděpodobností byste nepřekonali Bollywoodovou hvězdu Priyanku Chopra, které se nějak podařilo nahromadit více než 250 000 nepřečtených zpráv.

Chopra je jedna z nejlépe placených hereček Bollywoodu a jedna z nejoblíbenějších celebrit v Indii. Hrála ve více než 50 indických filmech od doby, kdy byla korunována Miss World v roce 2000. Je také velvyslankyní UNICEF.

Fotku, která zobrazuje jejích 257 623 nepřečtených e-mailů na telefonu, sdílel americký herec Alan Powell, který má hrát vedle Chopry ve třetí sezóně amerického akčního thrilleru Quantico.

Powell vyzval, zda se někdo odváží porazit hvězdu Bollywoodu množstvím nepřečtených emailů.

Netrvalo dlouho a lidé začali sdílet screenshoty svých vlastních schránek.

Body za kreativitu si připsal Sandeep Singh, kterému se podařilo dosáhnout 60 000 emailů na třech různých e-mailových účtech:

sandeep-singh

První místo však získal Piyush Raka, který porazil Priyanku s 381 753 nepřečtenými e-maily, což je číslo tak vysoké, že se okamžitě rozpoutala debata, zda se nejedná o digitální trik.

piyush-raka

Někteří uživatelé si všimli pozice první čárky a vyjádřili své pochybnosti o legitimitě fotografie.

Ale číslo je psáno podle indického číslování, kde číslice přes 9999 se objevují ve dvojicích oddělených čárkami. Například 100 000 je napsáno jako 1,00,000, což by bylo vyjádřeno jako jeden lakh.

Takže Chopra má více než 2,5 lakh nepřečtených e-mailů.

RV

Zdroj: www.bbc.com

Související příspěvky